Kosár
Feliratkozás az IDdesign hírlevelére


Információk Kezelési útmutató Antiqua bőrhöz Megosztás
Kezelési útmutató Antiqua bőrhöz

Ezzel a különleges, puha bőrrel bevont bútorok ugyanolyan ápolást igényelnek, mint más bőrtípussal kárpitozott társaik.

Az Antiqua bőrt anilinnal cserzik, majd felületét viasszal kezelik. Nagyon fontos a bőr megfelelő ápolása.

A napi tisztításhoz hozzátartozik a törölgetés. Ezt jól kicsavart, langyos vizes ruhával végezze. Rendszeresen (évi 4-6 alkalommal) porszívózza át a bőrfelületet puha keféjű porszívó fejjel. A napi törölgetés mellett évi 4-6 alkalommal kezelje a felületet az IDdesign viaszos bőrápolójával. Ez az ápolószer azt a viaszos kezelést tartja fenn, amit cserzés után végeztek a bőrön, valamint óvja, és lehetőség szerint helyreállítja a horzsolásokat. A bőrápoló használata előtt érdemes bőrtisztítóval kezelni a felületet. Nedvesítsen be egy puha szivacsot a bőrtisztítóval és mossa át a bőrt. Ne dörzsöljön erősen, mivel az károsíthatja a bőrfelületet. Soha ne tisztítson kisebb felületeket! Mindig a teljes felületet kezelje, hogy elkerülje az elszíneződést! A bőrtisztító használata után, midig alkalmazzon bőrápolót is!
Bőrbútorait óvja a közvetlen napfénytől, mivel azok megfakulhatnak. Ne tegye a bútorokat fűtőtest közelébe, mert az kiszárítja és tönkreteszi őket!

Az elszíneződés és a foltok kialakulásának megelőzésére, a kiömlött folyadékot azonnal törölje le. Ne használjon mosószereket, benzint és egyéb erős vegyszert!

A használat minden bőrbútoron meglátszik, ami természetes. Megfelelő ápolás mellett bőrbútora élettartama meghosszabbítható.

NE FELEDJE: A napfény minden bútorra hatással van, még a legszíntartóbbak is megfakulhatnak.

KERESSE az IDdesign „Termékápolási” prospektusát, melyből tájékozódhat az üzletünkben kapható bútor tisztítási és ápolási termékekről.

Igényelj IDdesign hűségkártyát
Kanapék széles választékban
2019-es IDdesign katalógus
Több mint 100 féle modell