Kosár
Feliratkozás az IDdesign hírlevelére


Információk Kezelési útmutató Cambridge bőrhöz Megosztás
Kezelési útmutató Cambridge bőrhöz

Ezzel a különleges, puha bőrrel bevont bútorok ugyanolyan ápolást igényelnek, mint más bőrtípussal kárpitozott társaik.

Használat előtt kezelje a bőrfelületet az IDdesign bőrápolójával. Ezzel a kezeléssel a bőr szennyeződésálló képességét erősíti, amit a cserzésnél kialakítottak.

A napi tisztításhoz hozzátartozik a törölgetés. Ezt jól kicsavart, langyos vizes ruhával végezze. Rendszeresen (évi 4-6 alkalommal) porszívózza át a bőrfelületet puha keféjű porszívó fejjel. A napi törölgetés mellett évi 3 alkalommal kezelje a felületet az IDdesign viaszos bőrápolójával. Ez a kezelés a bőr szennyeződés taszító rétegét tartja karban, amit a cserzésnél kapott. A kezelést követően a bőr színe enyhén sötétebbé válik, ami a tápanyagok felszívódását jelzi. A bőrápoló használata előtt érdemes bőrtisztítóval kezelni a felületet. Ne dörzsöljön erősen, mivel az károsíthatja a bőrfelületet. Soha ne tisztítson kisebb felületeket! Mindig a teljes felületet kezelje, hogy elkerülje az elszíneződést! Bőrbútorait óvja a közvetlen napfénytől, mivel azok megfakulhatnak. Ne tegye a bútorokat fűtőtest közelébe, mert az kiszárítja és tönkreteszi őket! Az elszíneződés és a foltok kialakulásának megelőzésére, a kiömlött folyadékot azonnal törölje le. A kiömlött folyadékot azonnal törölje le, hogy elkerülje a foltok kialakulását!
Ne használjon mosószereket, benzint és egyéb erős vegyszert!
Ne kerülje el figyelmét, hogy a ruhák/díszpárnák/szőnyegek enyhe elszíneződést okozhatnak a bőrfelületen, ami leginkább a világos bőrszíneken látszik meg. Ez nem a bőr hibája. Eltávolításuk nehéz, szükség esetén azonnal távolítsa el bőrtisztítóval!
A használat minden bőrbútoron meglátszik, ami természetes. Megfelelő ápolás mellett bőrbútora élettartama meghosszabbítható.

NE FELEDJE: A napfény minden bútorra hatással van, még a legszíntartóbbak is megfakulhatnak.

KERESSE az IDdesign „Termékápolási” prospektusát, melyből tájékozódhat az üzletünkben kapható bútor tisztítási és ápolási termékekről.

Igényelj IDdesign hűségkártyát
Kanapék széles választékban
2019-es IDdesign katalógus
Több mint 100 féle modell