Kosár
Feliratkozás az IDdesign hírlevelére


Információk Vásárlói tájékoztató Megosztás
Vásárlói tájékoztató

Házhozszállítás:
Igény esetén a termékeit professzionális bútorszállító partnerünk házhozszállítja és igény esetén össze is szereli. Szállító, szerelő partnerünk a Bútor 24. szakképzett kollégái szívesen állnak az Ön rendelkezésére, felveszik Önnel a kapcsolatot és értesítik a kiszállítás várható időpontjáról és annak díjáról.

Szállítási határidő
Termékeink nagy része Dániából érkezik, ahol a központi raktárból kerül kiszállításra. A raktárkészlet függvényében, a megrendeléstől számított 6-8 héten belül tudjuk szállítani a bútorokat. A szállítási határidő termékenként eltérhet, kérjük tájékozódjon munkatársunknál!

Szavatossági jogok
Az IDdesign üzletében vásárolt bútorokra általánosan 2 év szavatosságot biztosítunk. Fogyasztói kifogás esetén a Ptk. vonatkozó rendelkezései szerint járunk el. A fogyasztói szavatossági igény benyújtásához a vásárlói számla/nyugta bemutatása szükséges. Feltételeink részleteiről bemutatótermünkben tájékozódhat. A leárazott termékekre nem áll módunkban szavatosságot vállalni.

Megrendelés
A megrendelés történhet személyesen, telefonon, vagy elektronikus formában.

Áraink
Áraink Forintban vannak megadva, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A feltüntetett árak esetleges árfolyamváltozások, illetve a beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak.

Ajándékutalvány
Lepje meg szeretteit, ismerőseit IDdesign ajándékutalvánnyal, tetszőleges összegben. Érdeklődjön munkatársunknál!

Fizetési módok
Üzleteinkben fizethet Visa, MasterCard, és Eurocard kártyával, készpénzzel vagy banki átutalással, illetve mostantól Erzsébet utalvánnyal, Ajándék Erzsébet utalvánnyal, illetve Iskolai Erzsébet utalvánnyal.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a tévedés jogát fenntartjuk.

Igényelj IDdesign hűségkártyát
Kanapék széles választékban
2019-es IDdesign katalógus
Több mint 100 féle modell