Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy kanapé 3 arca – a kiegészítők erejével - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Hujber-Nagy Aletta Ismerd meg Alettát!

Kanapét az ember nem vásárol minden nap. Ha egyszer megtalálta, ami színben, formára és stílusában tetszik neki, és még kényelmes is, akkor azt megveszi, és általában csak akkor cseréli le, ha az már nem funkcionál megfelelően, vagy éppenséggel, ha a szépsége erősen megkopott. Érdemes tehát olyan darabot választani az otthonunkba, ami kellően semleges, így hosszútávon szolgálhat ki minket.

Amennyiben azonban változatosság pártiak vagyunk, nincs más dolgunk, mint hogy semleges kanapénkat, közösségi terünk központi darabját különböző kiegészítőkkel tegyük izgalmassá. Akár ünnepenként, akár évszakonként, akár csak a hangulatunk váltakozása nyomán folyamatosan új és új külsőt kaphat otthonunk a kiegészítők és a színek erejével.


KÉKET A ZÖLDDEL

Szerencsére az elmúlt évtizedekben lassan kikopni látszik a köztudatból az a sztereotípia, hogy a kék nem illik a zöldhöz. Valóban vannak árnyalataik, melyek együtt nem harmonikusak, de ez gyakorlatilag minden színpárra igaz. Egyszerűen csak meg kell találjuk azon telítettségű és világosságú árnyalatokat, melyek együtt szemet gyönyörködtetőek. Ha pedig megtaláltuk – akár egyedül, akár belsőépítész segítségével -, akkor tegyünk be az enteriőrbe még pár természetes fa és növényi elemet, és máris készen van a 2021-es trendeknek megfelelő meleg, színes és otthonos minimál hangulat.

Kiemelt termékeink a képeken: Tebis sarokkanapé, balos , Square dohányzóasztal, fekete márvány ,Uno komód, zöld, Rebekah Kilim szőnyeg, zöld/szürke, Flora Danica kép, Venessa párna, kék, Newport kaspó, világoskék A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

KÉK AZ OKKERREL

A kék az okkerrel már évek óta tarja magát a lakberendezési trendekben, de nem véletlenül. Ez a színpár könnyen illeszkedik egymáshoz és a semleges környezethez. Bátran alkalmazható a minimál és a skandináv stílusú otthonokban is. Rusztikus textilekkel, és hangulatos kiegészítőkkel válik igazán kellemessé az összhatás!

Kiemelt termékeink a képeken: Tebis sarokkanapé, balos , Square dohányzóasztal, fekete márvány, Addie szőnyeg, sötétkék 160x230cm, Mie puff, sárga, Streg kép, Vart párna, kockás, Pobourg tál, sötétkék, 28cm A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

MELEG ÉS HIDEG VÖRÖSEK

Közeledik a Valentin nap, így értelemszerűen nem maradhatott ki az összeállításból a vörös árnyalatú kiegészítők felvonultatása sem. A klasszikus piros nem mindenkinek áll jól, ezért nem mindenki szereti ezt a színt saját otthonában, de a kellően tört, fáradt árnyalatai együtt és külön-külön is jól mutatnak minden enteriőrben. Pici arannyal, fényes, tükröződő felületekkel és némi virággal lesz igazán romantikus az összkép!

Kiemelt termékeink a képeken: Tebis sarokkanapé, balos , Square dohányzóasztal, fekete márvány ,Rith kültéri szőnyeg, borvörös, Ritzy képkeret, Hexagon virágállvány, 2-es szett, Rona pléd, borvörös, Veronica párna, D40, Harlequin párna, aranybarna, Sassa párna, vörös/fehér A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.
 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

Belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomámat Pécsett szereztem, korábban pedig könnyűipari mérnökként végeztem a mostani Óbudai Egyetemen, építészmérnökként a Szent István Egyetemen és színdinamikai szakmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. A könnyűiparban, ezen belül is a ruhaiparban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatom után kezdtem el dolgozni, mint belsőépítész saját tervezőirodámban immár 12 éve.

Több cégnek és újságnak vagyok szakértője, így szakmai blogom mellett rendszeresen jelennek meg cikkeim online és a nyomtatott sajtóban. Munkáim és publikációm jelentős része a HOME’N ARHITECTURE oldalon találhatóak.

Gyerekkorom óta rajongok a szép ruhákért és textikelért, a tárgykultúráért, az ízléses és rendezett környezetért. Hat éves korom óta varrok, kézimunkázom, magam tervezem, és nem egyszer meg is valósítom az engem és családomat körülvevő tárgyakat. Lételemem az értékmentés, a régi tárgyak újrahasznosítása akár eredeti pompájukban, akár új külsővel. A környezettudatos gondolkodás szintén meghatározó momentuma az életemnek. Munkám során mindig azon igyekszem, hogy a kortárs újítások megismerése és alkalmazása mellett amikor csak lehet, a múlt emlékeit is betervezzem, minél személyesebb otthont létrehozva ezzel megrendelőim számára.

Érdeklődésem szerteágazó, ezért mindegy milyen igénnyel keres fel egy-egy ügyfél, bármilyen stílusban szívesen újraálmodom otthonát, külső vagy belső életterét, tárgyait. Számomra a lényeg csupán annyi, hogy a megálmodott alkotás vagy éppen tér harmóniát sugározzon, praktikus és kényelmes legyen, és a lakója azt mondhassa, ez még több, mint amiről álmodott!

Web: www.hna-design.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Nappali