Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020-as karácsonyi trendek

Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban, jókedv és különleges érzések fognak el bennünket.  Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorálására. 


ÉSZAKI MEGJELENÉS - HAGYOMÁNYOK

Minél több dekor elemünk van, annál jobban tudjuk őket kombinálni is. Akár az országodhoz kapcsolódó hagyományokat szeretnéd megteremteni, akár északi megjelenést kölcsönöznék, itt találhatsz ihletet az otthonodhoz.
 

 

NÉLKÜLÖZHETETLEN ÉSZAKI ELEMEK:

A minimalista stílust követik, a fókusz az egyszerűségen és a tiszta színeken van, mely a skandináv belsőépítészetben is jelen van. Ezek a színek jól passzolnak a karácsony zöld színeivel.

 

 

FENNTARTHATÓ MINIMALIZMUS:

Karácsonykor is legyen fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság! Az elegáns minimalista látványvilág a természetes anyagokat és a földszíneket helyezi előtérbe. Használj fa karácsonyi díszeket, tobozokat, faágakat, állatfigurákat, és natúr színű lakástextileket. Csomagolj újrahasznosított papírba, és törekedjünk arra, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk!
 

 

SKANDINÁV HAGYOMÁNYOK:

A hagyományos skandináv karácsonyi dekorációnak a fehér szín az egyik fő alkotóeleme. Rusztikus fából készült díszek, skandináv minta, kockás asztalterítő, rénszarvas, csillagok - ezek tartoznak leginkább a skandináv formavilághoz. A fehér mellett, a szürke és bézs tónusok is igen divatosak a karácsonyi dekorációban. A minimalista elegancia nagyon finom érzését keltik. Belecsempészhetsz még némi ezüstös csillogást is a fehér dizájnba. A karácsonyfa ezüst díszekkel soha nem megy ki a divatból.

Az új hagyomány pedig egy olyan stílus, mely a sötét és meleg színekre fókuszál. Olyan design elemeket tartalmaz a felületeken, mely drámai kifejezést hoznak létre. Adjunk a szoba légkörének melegséget figyelemfelkeltő termékekkel. E hangulatban, az arany, a sárgaréz és a fémes árnyalatok állnak a középpontban.

 


További karácsonyi blogcikkek:

Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK HÖLGYEKNEK
Ha a tökéletes ajándékot keresed az édesanyádnak, húgodnak/nővérednek vagy feleségednek összegyűjtöttünk neked számos ajándékötletet, mely megkönnyítheti a keresést ezek megtalálásához.
Tovább olvasom
Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK
A tökéletes ajándékot keresed a férfinak, akit úgy szeretsz? Mi találtunk számodra néhány jó ajánlatot, ami inspirációt adhat neked a vásárlás előtt!
Tovább olvasom
Karácsony
STÍLUSOS KARÁCSONYI ASZTAL
A karácsonyi asztal a meghitt pillanatok központja, ahol közös vacsorákat tartunk, beszélgetünk, ajándékozunk szeretteinkkel. Függetlenül attól, hogy hűséges követője vagy a hagyományoknak – a karácsonyi asztal segít megteremteni a tökéletes hangulatot.
Tovább olvasom
Tartalomhoz tartozó címkék: Dekorációk Karácsony