Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A megújulás jegyében - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője Balázs Lilla, enteriőr tervező. Ismerd meg Lillát!

Január az "újrakezdés", a megújulás, a fogadalmak és a nagy elhatározások hónapja. 

Én ugyan nem szoktam megfogadni semmit ilyenkor, mert ha valamin változtatni szeretnék azzal nem várok újévig, viszont ez az az időszak, amikor én is több időt töltök otthon és ezt kihasználva ilyenkor selejtezem le az otthon felgyűlt haszontalan dolgokat, csetreszeket, elpakolom a karácsonyi dekorációt és kicsit ‘átstylingolom’ felfrissítem, megújítom a lakást.

Kiemelt termékeink a képeken: Stockholm étkezőasztal, Stockholm pad, Flora szék, Cabora báránybőr, Bobbie dekorációs tál, Katwe fonott tálca, Flora mécsestartó, Face wood szobor

A borongós, szürke időben kiváló hangulatjavító ha a sárga árnyalataival vesszük körbe magunkat. A sárga színű bútorok, kiegészítők mágnesként vonzzák  a tekintetet, energiával töltik fel a helyiséget, ugyanakkor visszafogott árnyalatai pihenéshez, relaxáláshoz ideálisak, ezért akár az ebédlőben, akár a nappaliban bátran használjuk. 

Nem félek halmozni a textileket, a bársonyos felületek, pihe-puha díszpárnák, egy meleg takaró és egy puha szőnyeg mind a bekuckózás alapkellékei, élénk színviláguk pedig gondoskodik arról, hogy a nyirkos téli időjárás ne rontsa el a hangulatunkat.

Kiemelt termékeink a képeken: Sigge kanapé, Love dohányzóasztal, Peppy váza, Wigstock szobor, Silvia párna, Big Flower párna, Gimonne párna

 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

 

Balázs Lilla vagyok, enteriőr tervező, korábban a Balilla ékszermárka alapítója. Londonban, a London College of Fashion-ben tanultam a tervezés csínját bínját, ott szereztem az alap- és a mester diplomámat is ruha-textil és divatkiegészítő tervezés szakokon. Diploma kollekciómmal megnyertem az egyik legnevesebb Brit textil-szakmai díjat, a Hand&Lock Prize-t.

Kiegészítő tervezőként munkáim megjárták számos hazai és külföldi divatmagazin hasábjait, amik közül legnagyobb büszkeségem a Brit Vogue-ban való szereplés. Tóth Gabitól kezdve Ördög Nórán, Debreczeni Zitán és Dukai Reginán át Zsédáig rengetegen viselték ékszereimet.

A színek és formák harmóniájának megteremtetése számomra ösztönös, amelynek a kiteljesítésére újabb és újabb utakat keresek. Így jött a lakberendezés, a belsőépítészet, az új szerelem. Az ilyen fokú szenvedélynek pedig nem lehet megálljt parancsolni. Immár számtalan átalakítás, újraálmodott otthon, étterem, iroda és magánklinika tervezése áll mögöttem, előttem pedig remélem még sok-sok lakás, ház, üzlettér, fészek és kuckó.

A Balilla stílus az egyediség és a stílusosság kereszteződésében születik. Letisztult, sokszor eklektikus játékosságával frissességet, lendületet és harmóniát visz minden térbe.

Weboldalam címe: balillainteriors.com

Tartalomhoz tartozó címkék: Balázs Lilla