Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tökéletes dohányzóasztal

Válaszd ki a tökéletes dohányzóasztalt nappalidba. A nappaliban általában a kanapé kapja a legtöbb figyelmet. De mi a helyzet a kanapé legjobb elválaszthatatlan társával, a dohányzóasztallal? A tökéletes dohányzóasztal gondos kiválasztást igényel, fontos, hogy figyelembe vegyél néhány szempontot.

Íme, néhány különböző típusú dohányzóasztal, amelyekből kiindulhatsz, ha a nappalid a tökéletes dohányzóasztallal szeretnéd kiegészíteni.


FA: ÖRÖK ÉS IDŐTLEN

A fa dohányzóasztalok számtalan árnyalatban kaphatók, a klasszikus dizájntól a trendibb és modernebb kivitelig. A sötét diót vagy a világosabb, tölgy színt kedveled? Vagy esetleg a kettő keverékét? Rengeteg lehetőség van, ha egy fából készült dohányzóasztal szeretne - csak a képzeleted szab határt.


ÜVEG ÉS MÁRVÁNY

Ha kedveled a kissé hidegebb anyagokat, egy üvegből vagy márványból készült dohányzóasztal jó választás lehet. Ezek az anyagok még inkább kiemelik az asztalra helyezett dekorációkat, és biztosan vonzzák a figyelmet a nappaliban. Szereti kombinálni az anyagot otthonában? Akkor válasszon olyan dohányzóasztalt, amely az üveget és a fát ötvözi.

TOVÁBB A DOHÁNYZÓASZTALOKHOZ


ALTERNATÍV VÁLASZTÁSOK

Egy dohányzóasztalnak nem kell feltétlenül a klasszikus értelemben vett dohányzóasztalnak lennie. Lehet, hogy kevesebb hely van a nappaliban, vagy arra van szükséged, hogy a dohányzóasztalt egy mozdulattal arrébb helyezhesd, hogy a felszabadult helyet másra használhasd. Ebben az esetben praktikus, ha asztal helyett egy puffot, egy gurulós asztalt, zsúrkocsit vagy egy könnyed lerakóasztalt választasz a kanapé mellé.

Tartalomhoz tartozó címkék: Nappali