Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ágyazható kanapét keresek - Lakberendezés blog

2019. 05. 29. 00:00:00

Mikor ágyazható kanapét keresünk az első kérdéskör, amit fontos átgondolnunk, hogy milyen célból keresünk kinyitható kanapét? Amennyiben hétköznapi használatra kívánjuk igénybe venni érdemes azt is figyelembe vennünk, hogy a napközbeni használat mellett este a kanapénkon szeretnénk-e nyugovóra térni. Amennyiben olyan vendégszobában szeretnénk elhelyezni a kanapét, ahol csak alkalmanként éjszakázik vendégünk, oda lehajtható vagy kihúzható kanapé javasolt. Ha saját célra vásárolnánk mindenképpen olyan terméket érdemes választani, melyben egy teljes értékű matrac is van.

Fairy kanapénk kiválóan megfelel erre a célra és a hozzá tartozó matrac is több méretben választható. Egy egyszerű mozdulattal ággyá tudjuk alakítani, ami hétköznapi alvásra tökéletesen megfelel.

Ezen a teljes értékű matraccal rendelkező kanapén két személy is kényelmesen elfér, és komfortját tekintve is a legpihentetőbb alvást biztosítja, hiszen gerincünknek megfelelő tartást biztosít.

Ha csak alkalmi alvásra keresünk kanapét vagy kevesebb a rendelkezésre álló tér érdemes elgondolkodni a lehajtható kanapén is. Ezek a termékek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy a design kanapé kinézete mellett egy pár egyszerű kattintással fekvőfelületté tudjuk alakítani. A dán designer - Per Weiss - által tervezett Innovation Splitback kanapénk az egyik legnépszerűbb termék, amit e célból választanak vásárlóink. Háttámlája 3 állásban állítható, így használhatjuk szófaként, a második állásban pihentető relax funkcióban, és végül ágyként is. Bár teljes értékű matrac nem tartozik a termékhez, de a kanapé ülőfelülete ággyá alakítva is nagyon kényelmes, ami alkalmi alváshoz tökéletes választás lehet.

Tekintse meg a teljes kínálatot

Tartalomhoz tartozó címkék: Kanapé