Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Autumn Winter 2020 kollekció - Lakberendezés blog

Az IDdesign Autumn Winter 2020 kollekció a skandináv életmódon és természeten alapszik.
A szezon legfontosabb jellemzői a minimalista egyszerűség, a funkcionalitás és a kézműves technikákkal kidolgozott aprólékos részletek.

A kollekcióban egyesül a hagyomány, a funkció és a kifinomultság. A klasszikus formatervezés modern arculatot nyújt, kéz a kézben jár a funkcionalitás és a luxus. A fő inspirációs forrásunk: a természet, mind az organikus formatervezési nyelv, mind a színek, anyagok, szerkezetek és nyomatok tekintetében. Az új őszi kollekció az új színek és anyagok bestsellereit tartalmazza.

A meleg, égetett árnyalatok térhódítása továbbra is töretlen, az elmúlt évszak mustársárga színe kiemelt népszerűséget ért el a lakberendezésben mind bútorok, mind lakberendezési kiegészítők tekintetében. Az égetett tónusok továbbra is nagy hangsúlyt kapnak, az új okker sárga árnyalat jól párosítható az ősz színeivel, akár csak a burgundi mély árnyalatai. Az ősz színskálája önmagában is gyönyörűen működik a lakberendezésben, ugyanakkor remekül kombinálhatók zöldekkel és kékekkel is. Ebben a szezonban a színek lágyak és halványabbak. A természet gyönyörű szürkéskék színei rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, számtalan felületen megmutatkoznak a szezonban, otthonainkban pedig nyugodt hangulatot csempésznek.

OKKER SÁRGA:

A már sokat emlegetett okker, az ősz MUST HAVE színe. A mustársárga mélyebb, égetett árnyalata design bútorokon és lakberendezési kiegészítőkön dominál az őszi-téli trendekben. Meleg árnyalata beragyogja otthonainkat.
 

 

BORVÖRÖS:

A bordó szín már a tavaszi kollekcióban és a kerti bútoroknál trendszínként jelentkezett. Az őszi palettából egyenesen elengedhetetlen, mélységet és drámaiságot kölcsönöz az enteriőrökbe.

 

 

MOHAZÖLD:

Az elmúlt néhány szezonban egyre nagyobb teret hódít a zöld szín az otthonokban. Ez annak is köszönhető, hogy egyre környezettudatosabban élünk, gondot fordítunk arra, hogy egyre több természetes anyaggal vegyük körbe magunkat. Ezt a törekvésünket is jelképezi a zöld szín. Az őszi szezonban a matt hatású mohazöld lesz a sláger, ami remekül variálható az élénkebb okker vagy bordó árnyalatokkal.

 

 

ORGANIKUS FORMÁK:

A lekerekített, természetes formák továbbra is jelen vannak a lakberendezésben. Ezek a kerek formák megjelennek a bútorokban éppúgy, mint a szőnyegekben és más kiegészítőkben. Ezen felül a trend következetesen folytatódik a természetes anyagokkal, a fa és a kerámia is ennek a szellemiségnek a megnyilvánulása, könnyed és játékos hatást kölcsönöznek kollekciónknak.

 

 

BOUCLÉ:

A természet nem csak a színek tekintetében nyújt gyönyörű inspirációs forrást, felületek, struktúrák és anyagok is megjelennek, melyeket a természet ihletett. A szezon legnépszerűbb anyagát, a bouclét az állatvilág inspirálta. A bouclé eredetileg durván, hurkoltan szövött felületet jelent, melyet texturált fonal használatával értek el. Mai megjelenési formájában organikus bútorokon elegáns, érzékeinket kényeztető látványt és érzetet nyújt.

 

 

KORDBÁRSONY:

A bársony és velúr szövetek ugyan még mindig közkedveltek, a kordbársony textúrája még elegánsabbá és pezsdítőbbé teszik a minimalista bútorokat. A legegyszerűbb formákat is részletgazdaggá varázsolja. A grafikus vonalvezetésű, apró hullámokból álló szerkezet nem csak a nappaliban, de az étkezőbútorokon is izgalmas megoldásokat hoz.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Dekorációk Étkező Nappali