Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cleveland – 1 kanapé, 3 stílus - Lakberendezés blog

A Cleveland kanapé egyik bestseller termékünk. Nem is nehéz kitalálni, hogy miért. Stílusos, klasszikus és időtlen darab és még ár-érték arányban is az egyik legjobb választás, ami bárhová passzol. Megvalósíthatod egyénire szabott Cleveland kanapédat saját stílusodra szabva. Íme egy kis segítség hogyan hozhatsz létre 3 merőben különböző stílust egyazon szürke kanapéból.

1 / Letisztult és stílusos

A sallangmentes designnal rendelkező Cleveland kanapé a napfényre hívogat téged. Itt nem zavarnak meg a felesleges díszítőelemek, minden nyugodt és egyszerű körülötted. Így a kanapé önmagában tud érvényesülni és kortalan stílusos marad a nappalidban.

2 / Finom bohémság

Számos minta és különböző, nagyon különleges struktúrák. A Cleveland kanapé amellett hogy rendelkezik ezekkel az előnyökkel, remekül össze lehet gyűlni rajta a családnak és a barátoknak is.

3 / Sokszínű és természetes

Azt is be kell, hogy valljuk, hogy imádjuk a színes dekorációkat. A sötétszürke huzatú Cleveland kanapéval lehetőséged nyílik, hogy további színeket próbálj ki, olyanokat, amelyek illenek a stílusodhoz. Itt sokféle természetes anyagot használtunk fel, hiszen a természet a legnagyobb ihletforrásunk, ha dekorációról van szó.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kanapé Nappali