Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HNA Design

2023. 01. 24. 15:59:13

Az étkezőasztalok általában négyzet vagy téglalap alakúak, éppen ezért mutatok most inkább három íves darabot. Van közöttük ovális, kerek és bővíthető kerek étkezőasztal is, melyek közül kettő tömörfából és furnérból (egyik dió, másik tölgy), egy pedig fémből és márványból készül, de egy közös biztosan van bennük a kidolgozottságon és a formatervezett külsőn kívül, hogy minőségi idővé változtatják azt az időt, amit mellettük töltünk.

2022. 08. 25. 11:44:46

Fotelre egy lakásban nem csak azért van szükség, mert praktikus, hanem mert szép dísze is lehet otthonunknak. Kiválasztás előtt azonban nem árt pár dolgot szem előtt tartani. Sok helyen a kanapé már elfoglalja szinte az egész nappalit. Ilyen esetekben elsősorban a méret dönt, s csak másodsorban a kényelmessége.

2021. 03. 25. 16:47:47

Egy korábbi cikkemhez hasonlóan most ismét egy kanapé három arcát mutatom meg, de ezúttal olyan aspektusból, hogy egy semleges környezetet hogyan lehet elvinni férfias, nőies vagy uniszex irányba. Az életben több okból is lehet erre szükség. Az első ok a lakásban lakók száma lehet, hiszen amennyiben egy otthonban egy ember él, és ezen a lakó nem is igen kíván változtatni...

2021. 02. 22. 12:43:34

Az elmúlt évek trendjei alapján elmondható, hogy a külső és belső terek dizájn szempontjából összemosódnak. A kültéri bútorok ugyanolyan mutatósak, praktikusak, mint beltéri társaik, de ami a jó hír, hogy a kerti bútorok még az időjárásnak is ellenállnak.

2021. 01. 27. 11:08:41

Kanapét az ember nem vásárol minden nap. Ha egyszer megtalálta, ami színben, formára és stílusában tetszik neki, és még kényelmes is, akkor azt megveszi, és általában csak akkor cseréli le, ha az már nem funkcionál megfelelően, vagy éppenséggel, ha a szépsége erősen megkopott.