Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan legyen karácsonykor stílusos étkezőasztalunk?

A karácsonyi asztal a meghitt pillanatok központja, ahol közös vacsorákat tartunk, beszélgetünk, ajándékozunk szeretteinkkel. Függetlenül attól, hogy hűséges követője vagy a hagyományoknak – a karácsonyi asztal segít megteremteni a tökéletes hangulatot.


A KARÁCSONYI ASZTAL POMPÁJA

Legyen szó karácsonyi ebédről, újévi vacsoráról – az asztal megterítése is varázslatos légkört teremt miközben a háttérben kellemes karácsonyi zenék szólnak, a már feldíszített fa csodálatosan pompázik fényárban, a konyhából a készülő sütemény kellemes illata érződik. Kevés dolog van, ami ennél hangulatosabb lenne. Ha követnéd az idei karácsonyi trendeket, és egy kis újdonságot vinnél étkeződbe, fogadd vendégeid skandináv stílusú elemekkel borított karácsonyi asztalnál. Egyszerű, naturális díszítéssel ellátott teríték jellemzi a dán otthonokat.
 

 

EXTRA CSILLOGÁS:

A karácsonyi ünnepnapok különlegesek, így azt gondoljuk, hogy a vacsorák megérdemelnek egy a lakáshoz illő, gyönyörűen feldíszített karácsonyi asztalt is. Talán mindegy is, hogy milyen divatot követsz, ebben az ünnepi időszakban megengedett, hogy az asztalterítés extrán csillogó és elbűvölő legyen. Ha nyersebb megjelenést szeretnél, használhatsz Stoneware/kerámia termékeket, amely a nyers megjelenése mellett modern eleganciát is nyújt.
 

 

További karácsonyi blogcikkek:

Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK HÖLGYEKNEK
Ha a tökéletes ajándékot keresed az édesanyádnak, húgodnak/nővérednek vagy feleségednek összegyűjtöttünk neked számos ajándékötletet, mely megkönnyítheti a keresést ezek megtalálásához.
Tovább olvasom
Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK
A tökéletes ajándékot keresed a férfinak, akit úgy szeretsz? Mi találtunk számodra néhány jó ajánlatot, ami inspirációt adhat neked a vásárlás előtt!
Tovább olvasom
Karácsony
2020-AS KARÁCSONYI TRENDEK
Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban, jókedv és különleges érzések fognak el bennünket. Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorálására.
Tovább olvasom
Tartalomhoz tartozó címkék: Dekorációk Karácsony