Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Inspirácók teraszra - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Hujber-Nagy Aletta Ismerd meg Alettát!

Végre kitavaszodott, a fák zöldellni kezdtek és egy pokrócba csavarva már a teraszunkon, kertünkben tölthetjük az estéket, melegebb nappalokon pedig akár már a pokróc sem kell. Mivel egyre több időt töltünk a szabad levegőn, ezért ideje elkezdenünk teraszaink, erkélyeink tökéletesítését!


MARKLAND kerti kanapé

A terasz vagy a kerti pihenőhelyek lassan a nappali kényelmével kezdenek vetekedni. Kültéri bútoraink mind stílusukat, mind színüket, anyagukat tekintve kísértetiesen hasonlítanak a beltéri bútorainkra. Pontosan ez a helyzet a MARKLAND kerti kanapéval is, melynek elegáns íves fa részei akácból vannak, háttámlájának fonott része pedig kényelmes tartást biztosít derekunknak.

A kanapéhoz tágas fotel is tartozik. A kanapé kültéri kaspóval, fonott tárolókosárral, párnákkal, kültéri ARCTIC kerti gázkandallóval, továbbá fehér, zöld, szürke és okker kiegészítőkkel együtt tökéletes alapot biztosít kültéri kikapcsolódáshoz.

Kiemelt termékeink a képeken: Markland kerti kanapé, Markland kerti fotelArctic kerti gázkandalló A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

 

MINERVA kerti kanapé

A MINERVE kétszemélyes kerti kanapé formavilágát tekintve hasonlatos a MARKLAND-hoz, de váza nem fa, hanem fény, és karakteresebb, látványosabb fonott része oldalt, a karfa részen, látható részen található.

Ehhez a kerti kanapéhoz szintén tartozik egy kényelmes fotel. A fém ridegségét ezúttal rattan lerakóasztallal, fonott kosarakkal, fényes, mázas kaspókkal, durva szövésű, meleg színű textilekkel ellensúlyozhatjuk. A kanapéhoz színben tökéletesen passzol az ARKONA kerti gázkandalló, melynek fénye mellett este összebújhatunk kedvesünkkel egy-egy pohár borral a kezünkben.

Kiemelt termékeink a képeken: Minerva kerti kanapé, Minerva kerti fotel, Arkona kerti gázkandalló A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

BESTLA napozóágy

Végül érdemes egy pillantást vetni a BESTLA kétszemélyes napozóágyra. Akinek nem kenyere az ücsörgés, az fekve is relaxálhat a teraszán a napozóágynak köszönhetően az ágy fölé ívelő hatalmas napernyő segítségével.

A napágy fémváza szintén a most divatos fonott részekkel díszített. A kényelmét tovább fokozhatjuk sok párnával, takarókkal, üvegmécsesekkel, beton lerakóasztallal, filc kerti tárolókosárral, és PELATO tűzrakóval, a modern összhatást pedig hideg színekkel biztosíthatjuk.

Bevallom, ebbe a termékbe annyira beleszerettem, hogy magamnak is beszereztem egyet. :)

Kiemelt termékeink a képeken: Bestla kerti napozóágy, Pelato tűzrakó A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.
 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

Belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomámat Pécsett szereztem, korábban pedig könnyűipari mérnökként végeztem a mostani Óbudai Egyetemen, építészmérnökként a Szent István Egyetemen és színdinamikai szakmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. A könnyűiparban, ezen belül is a ruhaiparban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatom után kezdtem el dolgozni, mint belsőépítész saját tervezőirodámban immár 12 éve.

Több cégnek és újságnak vagyok szakértője, így szakmai blogom mellett rendszeresen jelennek meg cikkeim online és a nyomtatott sajtóban. Munkáim és publikációm jelentős része a HOME’N ARHITECTURE oldalon találhatóak.

Gyerekkorom óta rajongok a szép ruhákért és textikelért, a tárgykultúráért, az ízléses és rendezett környezetért. Hat éves korom óta varrok, kézimunkázom, magam tervezem, és nem egyszer meg is valósítom az engem és családomat körülvevő tárgyakat. Lételemem az értékmentés, a régi tárgyak újrahasznosítása akár eredeti pompájukban, akár új külsővel. A környezettudatos gondolkodás szintén meghatározó momentuma az életemnek. Munkám során mindig azon igyekszem, hogy a kortárs újítások megismerése és alkalmazása mellett amikor csak lehet, a múlt emlékeit is betervezzem, minél személyesebb otthont létrehozva ezzel megrendelőim számára.

Érdeklődésem szerteágazó, ezért mindegy milyen igénnyel keres fel egy-egy ügyfél, bármilyen stílusban szívesen újraálmodom otthonát, külső vagy belső életterét, tárgyait. Számomra a lényeg csupán annyi, hogy a megálmodott alkotás vagy éppen tér harmóniát sugározzon, praktikus és kényelmes legyen, és a lakója azt mondhassa, ez még több, mint amiről álmodott!

Web: www.hna-design.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Kültéri bútor