Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Júniusi újdonságok - képek, tükrök, órák

Új kiegészítőink már megérkeztek bemutatótermeinkbe. Használd a falakat! Egy inspiráló kép, egy különleges óra vagy egy izgalmas formájú tükör? Találd meg az egyéniségedhez illő színeket, formákat és mintákat!

A tükrök és az órák ma már nem csak az előszoba kötelező tartozékai.
A falra helyezhető tükrök minimális helyet foglalnak, mégis tágítják a teret, megtöbbszörözik a fényt és akár egy izgalmas minta tükrözésének játékára is lehetőséget ad.

A vékony keretes vagy keret nélküli tükrök az időtlen design képviselői, ráadásul könnyedén kombinálhatók egymással, mellyel frissességet adhatsz a térnek. A jellegzetes lekerekített, finom formák meghitt hangulatot teremtenek. Kísérletezz velük bátran, helyezz egymás mellé akár többet, remekül megállják a helyüket az előszobában, a hálóban vagy a fürdőszobában is.

 

 

Egy jól megválasztott kép vagy festmény a nappali vagy a dolgozószoba fókuszpontjává válhat.
Egy megnyugtató, idilli tájkép álmodozáshoz és kikapcsolódáshoz? Természetes csíkritmusok vagy egy részletgazdag virág minta a koncentrált munkához és elmélkedéshez? Egy inspiráló, expresszív print kreatív alkotáshoz?
Nálunk megtalálod, amire vágysz!

Válogass melléjük színben és stílusban passzoló textileket, dekorációkat a harmónia eléréséhez.

 

 

Új falióráink a klasszikus és elegáns vonalat erősítik. Nyugtató színekkel, természetes fa, beton és fém és üveg aprólékos, kidolgozott formái visszarepítenek az időben.
 

 

Görgess a Kapcsolódó termékekhez és fedezd fel új kedvenceid!

 

Tekints meg további újdonságainkat is:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Nappali Előszoba Dekorációk