Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Használati útmutató nucturne paplanokhoz

Hogyan hosszabbíthatja meg a paplan élettartamát

A természetes anyagokból kézült termékek magukba szívják a nedvességet az éjszaka folyamán. Ezért fontos, hogy a paplan ne legyen állandóan letakarva ágytakaróval. Néhány órára ki lehet tenni szellőzni, de kerülje a közvetlen napfényt. A paplant nem szabad porolni vagy porszívózni, csak könnyedén rázza meg. 

Maximum 60Celsius fokon lehet mosni, kimondottan paplanokhoz készült mosószerrel, így biztos lehet abban, hogy a paplan megőrzi rugalmasságát. Mosás után tegye szárítógépbe. A paplant szárítsa körülbelül 4 órán át, maximum 95Celsius fokon. Körülbelül 15 percenként vegye ki és rázogassa meg. 

A paplan minőségének garanciája

Amennyiben még soha nem használt teljesen természetes anyagokból készült paplant, kellemes meglepetés fogja érni. Az ön új paplanja nem csak fantasztikus komfort érzetet nyújt, de megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak is: 

100%-ig természetes anyagokból készült termék
Kizárólag új és tiszta alapanyagokból készült
Formatartó. A külső huzatot a legfinomabb pamutból készítették. Ez teszi lehetővé, hogy a paplan évek múltán is megtartsa eredeti formáját. Csak kiváló minőségű libatollat alkalmazunk, hogy a paplan belseje minél tartósabb legyen. A szoros szövésnek köszönhetően a töltelék nem hatol át a külső huzaton.
Könnyű. A gondosan összeválogatott, természetes alapanyagoknak köszönhetően a paplan rendkívül könnyű.
Anitallergén. Sűrű szövése miatt a poratkák nem tudnak áthatolni a szöveten, ezért ez a paplan kifejezetten alkalmas allergiásoknak.
A paplanokon 15 év a garancia.

Használja egészséggel új paplanját!

IDdesign 

NE FELEDJE: a vásárlást igazoló bizonylatot jól őrizze meg, mivel a termékre 15 év garancia van!