Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

4 DIY ötlet Karácsonyra - Lakberendezés blog

Nincs karácsony ünnepi dekorációk nélkül! Ez az időszak megfelelő arra is, hogy a nappalidban, meghitt karácsonyi zenék és a mézeskalács illata mellett kiéld a kreativitásod is. Karácsonykor feldíszítjük otthonunkat, fényeket helyezünk el kül- és beltérre, finomabbnál finomabb süteményeket készítünk, és - ami a legfontosabb - karácsonyi ajándékainkat csomagoljuk szeretteinknek. Az alábbi cikkünkből inspirálódhatsz, hogyan tedd még személyesebbé a karácsonyi készülődést néhány egyszerű módszerrel.


 

KARÁCSONYI LÁMPÁSOK

Biztosak vagyunk benne, hogy neked is van otthon valamilyen lámpásod. Vedd elő őket a karácsonyi időszakban is, adj nekik karácsonyi öltözetet. Itt láthatod a mi tippjeinket:

1. Használj műhót vagy ablakfestéket, és a lámpások üveg felületére készíts rájuk mintákat, például hópelyheket, karácsonyfát, mikulás kalapot.

2. Töltsd fel a lámpást különböző, a lakásod stílusához illő üveggömbökkel. Ha szeretnél tégy hozzá más dekorációs elemeket is. Szárnyaljon a képzeleted! Hidd el bármi jól fog mutatni ezekkel a csodálatos gömbökkel.

3. Felejtsd el a gyertyákat, bátran használj LEDes égősorokat. Tegyél pár karácsonyi dekorációt a lámpásba, majd közötte helyezd el az égősorodat. Az egész karácsonyi időszak alatt kitart, és akár kültérre is elhelyezheted.

 

KARÁCSONYI DEKORÁCIÓK

Készíts az idei évben karácsonyi dekorációt egy szép tálban vagy kaspóban. Ezáltal egy olyan dekorációd lesz, mely tökéletesen illeszkedik a lakásodba, ezen felül költséghatékony is. Amennyiben most szeretnél új tálcát vagy kaspót vásárolni, érdemes olyat választani melyet többféleképpen is tudsz a jövőben használni.

 

AJÁNDÉKCSOMAGOLÁS

Van annál jobb érzés, mikor egy olyan karácsonyi ajándékot kapsz, melynél már a csomagolásán látod, hogy arra értékes időt szánt az ajándékozó fél? Tedd személyesebbé karácsonyi ajándékaid különböző csomagoló papírok használatával és gyönyörű szalagokkal. Használj karácsonyfaágat, zöld növényeket, tobozt a díszítéshez, egészítsd ki a csomagot egy kedves üzenettel. Hidd el hogy ezekkel nagy örömet tudsz majd okozni szeretteidnek!

 

Ha nem tudod mivel lepd meg szeretteidet, válassz az ajándékkártyáink közül:

További információ a képre kattintva olvasható:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Dekorációk Karácsony