Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A legnépszerűbb kanapék - Lakberendezés blog

Az IDdesign évről-évre a minőség és a kényelem szempontjait szem előtt tartva válogatja össze aktuális kanapé, és ülőgarnitúra kollekcióit. A vásárlói igények, az a számos szempont - amivel az érdeklődők előhozakodnak, - tesz egy kanapét, vagy egy ülőgarnitúrát sikeressé: egyszerűen megoldást adnak a legkülönbözőbb elvárásokra.

A kanapék között a legnépszerűbb funkció, hogy a kanapé kinyitható legyen ha napi szinten kell mozgatni akkor mindezt egyedül is és könnyedén meg tudjuk tenni anélkül, hogy az egész szobát át kellene rendeznünk. A SPLITBACK ülőgarnitúra népszerűsége a letisztult vonalaiban rejlik. Maszkulin, kiváló választás például egy legénylakásba. Egy mozdulattal ággyá alakítható vagy a háttámlája más pozícióba állítható, s így egy kis délutáni szieszta is belefér egy kényelmes felületen anélkül is, hogy ki kelljen nyitni. A modern forma sokféle szövettel, kárpittal és fotellel együtt is választható. További pozitívuma a jó ár-érték arány.

 

 

Óriási előny lehet, ha testmagassághoz állíthatjuk a fejtámlát és a kartámaszt. Egyesek az alacsony háttámla hívei, mások a teljes hát és a fej megtámasztást tartják pihentetőbbnek, kényelmesebbnek. Ilyen sokrétű állítási lehetőség esetén sem kell kompromisszumot kötni.

A POGLIA kanapé széles elemválasztékának köszönhetően szinte csak a képzeletünk szabhat határt az összeállításnak. Az anyagát is magunk választhatjuk ki többféle szöveg és bőr közül.

 

 

Igazi pihenőbútorról beszélhetünk, ha a BIG kanapé kerül szóba. Mintha egyetlen tömbből alkották volna, enyhén szólva is markáns megjelenésű, ám, ami a kényelmet illeti, verhetetlen. Afféle igazi “kuckós” darab, ahova egy fárasztó nap után egy könnyű pléddel, finom itallal leheverednünk a kedvenc könyvünkhöz vagy filmet nézni. Elég egyszer birtokba venni, hogy soha többé ne akarjunk megválni tőle.

 

 

Kényelem tekintetében nehéz versenyre kelni a RIA kanapé lenyűgöző adottságaival: minden oldalról puhán körül öleli használóját, nem egykönnyen hagyja el, aki egyszer már elhelyezkedett benne. A gömbölyded vonalai ugyancsak a kényelmet hangsúlyozzák, míg a háttámla tűzése igazán csajos hangulatot kölcsönöz neki. Többféle szövettel, ottomános kialakításban és fotel változatban is kapható.

 

 

Aki a klasszikusabb vonalakat kedvelik, azoknak biztosan fog tetszeni a VICTORIA kanapé.

Az idei év egyik trend színe a fenyőzöld, melyet a bársony kárpit még jobban kiemel. Íves karfája és magas, puha háttámlája teszi olyan népszerűvé ezt a kanapét.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kanapé Nappali