Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Napsütés a télben: a sárga - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: a GRID Enteriőr Ismerd meg Esztert és Emesét!

Január az évkezdés, újra tervezés és a fogadalmak időszaka amikor a pár hetes pihenés után megpróbálunk új lendületet venni. Bár még a tél közepén járunk új, energikus színekkel szeretjük körbevenni magunkat. Számunkra ilyen szín a napsárga.

A sárga szín ugyanis javítja a gondolkozást, aktiválja agyunk vizuális központját és számtalan jó hatással van az egészségünkre is. Az örök fény  a hit és a jóság megtestesítője, ami a borús hétköznapokon senkinek sem lehet közömbös. 

Válogatásunkkal az IDdesign termékeiből ezt a színt ünnepeljük és szeretnénk eljuttatni az otthonokba, melyek hangulatossá tétele és újragondolása most fontosabb lett mint valaha.

Kiemelt termékeink a képeken: Samone kanapé, Flora szék, Stockholm asztal, Barbier komód, Moss pléd, Kora dohányzóasztalRead állólámpa, Mie puff, Kebie kosár A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

GRID: Bertóty Eszter (enteriőrtervező) és Bunyik Emese (építész)

Több, mint 10 éve foglalkozunk lakásbelsők, irodák, vendéglátóhelyek tervezésével, a megvalósulási folyamat ellenőrzésével. Mindketten a saját cégünket irányítjuk és próbáljuk szebbé és jobban felhasználhatóvá tenni az ügyfeleink környezetét.

Tavaly hoztuk létre közös online Enteriőrtervező kurzusunkat azzal a céllal, hogy egy gyakorlati tudást adó, mindenki számára elérhető tanfolyamot készítsünk a szakma iránt érdeklődőknek.