Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pablo Pardo


Megosztás
PABLO PARDO

Pablo Pardo – „A fény megannyi formájának tolmácsolása design megoldásokkal, egyedülálló kortalan stílussal ötvözve.”

A „Pablo” márkanév mögött egy venezuelai születésű designer, Pablo Pardo áll. 1986-ban szerzett diplomát a neves Cincinatti Egyetem ipari tervező szakán. Pályafutása rendkívül sokszínű, a Fisher’s Price-nak tervezett gyerek görkorcsolyától a Daimler-Chryslernek készített autótervekig számos munka színesíti a portfólióját.

Design stúdiója – mely 1993 óta működik San Franciscóban nagy hatással volt az elmúlt évek elsöprően sikeres minimál stílusára. A stúdió nemzetközi elismertséget szerzett innovatív fény-és belsőépítészeti design megoldásaiért, amelynek szellemiségét az egyedi stílus és letisztultság adja. Pablo családjában több designer, zenész és mérnök volt, nem csoda, hogy a legjobb útravalót kapta az alkotói munkához.

Ahogy a cég egyre sikeresebb lett, érdeklődése a többi kreatív csoporttal való hosszú távú kapcsolat kialakítása felé fordult, mert felismerte a közös munka értékének elsőbbségét az exkluzív termékekkel szemben, ezzel is szolgálva a design közösséget. Az IDdesign-nál több különleges lámpája is megvásárolható.