Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az utánozhatatlan Ray lámpa - Lakberendezés blog

Minden szobának szüksége van fényre. Bemutatjuk egyik bestseller termékünket a Ray függőlámpát.  

A Ray lámpa fekete fémből készül, melyet vékony, elegáns szálakból alakítanak ki, szinte építészeti esztétikával megfelelő fényerőt biztosítva a lámpa számára. A lámpa nyitott kivitelezése lehetővé teszi, hogy általános világítást biztosítson, miközben kellemes fényjátékot hoz létre a szoba falán.​

A Ray olyan függőlámpa, mely a legtöbb lakáshoz illik és bármilyen helyiségben használható. A Ray szerény, ugyanakkor elegáns és ízléses. Akár a formáját is megváltoztathatjuk, mivel a lámpa fémrácsa nagyon különleges felépítésű, kétféle módon összeállítható. A lámpaernyő nyitottsága lehetővé teszi a lámpa szép és szemet gyönyörködtető izzóval való díszítését, új életet adva a szoba fényforrásának és még sok minden másnak.

 

 

A Ray segítségével kiemelheti otthona kényelmet. A nappaliban visszatérhet egy jó filmhez a tévében, vagy belemerülhet egy jó könyvbe – ezek a tevékenységek leginkább akkor pihentetőek, amikor a fény a szobában kellemes és megnyugtató.

 

 

Kedves vendégek társaságában a Ray kellemes atmoszférát biztosít, ugyanakkor gyönyörű látványt kölcsönöz az étkezőnek. Helyezhető akár az előszobába is, otthonunk kellemes üdvözlőjeként.

 

 

Mint minden más lámpa, a Ray bármilyen enteriőrben megállja a helyét, de ezt a Ray a maga összehasonlíthatatlan módján teszi.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Világítás