Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tudatos design és minőség - A SITS legnépszerűbb kanapéi

A svéd SITS bútorai a tudatos design, a környezet tisztelete, a kézművesség és a kényelem jegyében készülnek. A formák és színek hatalmas választéka megfelel az egyedi igényeknek és a lehető legmagasabb minőséget biztosítja. 

Több, mint 400 szövet és bőr kárpit közül, a különböző termékcsaládokban kanapék, fotelek, puffok és egyéb kiegészítő elemek: fejtámla, plusz párnák közül választhatod ki számodra tökéletes kombinációkat. A tervezéstől a gyártáson át az utolsó simításokig egy dologra, és csakis egyetlen dologra koncentrálunk: rád. A SITS termékeinek minősége pedig lehetővé teszi, hogy hosszú-hosszú évekig élvezhesd őket.

Bemutatjuk a legnépszerűbb modelleket, melyek nem mások, mint az IMPULSE, a FIONA, a JULIA és a PETRONA.
 


IMPULSE

Szeretnéd teljesen személyre szabni a nappalid design kanapéját? Saját ízlésednek megfelelően válassz a IMPLUSE kanapéhoz fém vagy fa lábat, karfa típust, adj hozzá kartámasztó párnákat és válaszd ki fix vagy levehető huzattal kéred-e. Ezek az apró lépések teszik teljesen egyedivé a kanapédat és a pihenés élményét.

Rendelhető 27 féle modellben, 5 féle kiegészítővel, 3 féle karfával, fix vagy levehető huzattal, több mint 100 féle szövet vagy bőr kárpittal, 4 féle lábbal, többféle színben, classic, lux, premium vagy standard komforttal.

Töltsd le az Impluse kanapé katalógusát!
Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Impulse kanapé - a Te igényeid alapján! 

FIONA

Az eredeti forma, a lekerekített kartámaszokkal és nagy ülőpárnákkal a kanapé összetéveszthetetlen jellemét adja. Kétféle lábbal - fémmel vagy fával - is rendelhető, így lehetővé teszi, hogy az utolsó elemeket is megtervezhesd új kanapédon.

A Fiona ezen felül 6 féle összeállításban, több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 2 féle lábbal, többféle színben, LUX komforttal és fix huzattal.

Töltsd le a Fiona kanapé katalógusát!
Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Fiona kanapé - a Te igényeid alapján! 

JULIA

Lehet valamiből, ami túl jó, túl sok? A Julia kanapé lehetőséget ad két komfort választásra – LUX vagy PREMIUM; két kárpit opcióra – szövet vagy bőr; és két féle lábra – fém vagy fa; meg sem említve a többféle formát és méretet amiből kedvedre választhatsz. Ez túl sok? A Juliából biztosan nem.

Rendelhető 39 féle modellben, levehető huzattal, több mint 100 féle szövet vagy bőr kárpittal, 3 féle lábbal, többféle színben, premium vagy lux komforttal.

Töltsd le az Julia kanapé katalógusát!
Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Julia kanapé - a Te igényeid alapján! 


PETRONA

A Petrona íves eleganciája minden lakásba kortárs stílust hoz. Ha kipróbálod kényelmét órákig fel sem szeretnél majd állni. Rendelheted 2 és 3 személyes kanapé, valamint ottomános és sarokkanapé verzióban, a hozzá tartozó fotellel és lábtartóval 100%-ban ki fogja egészíteni nappalidat.

A Petrona több mint 100 féle szövetkárpittal rendelhető, 1 féle lábbal, többféle színben, standard komforttal, fix huzattal.

Töltsd le a Petrona kanapé katalógusát!
Kérd árajánlatunkat kedvenc összeállításodra: Petrona kanapé - a Te igényeid alapján! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kanapé Nappali