Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Skovby étkezőasztalok Dániából - Lakberendezés blog

Felsőkategóriás étkezőasztalt keresel? Ismerd meg a Skovby kínálatát!

 

A Skovby márkát 1933-ban hozták létre, egy családi vállalkozásból lett az egyik legnagyobb dán bútorgyártó cég. Legfőbb jellemzőjük a kiváló minőség, a gondosan válogatott alapanyagok és olyan bútorok, melyek szinte bármilyen méretben és színben elérhetőek. A bútorok természetes anyagokból készülnek, a környezet tiszteletének figyelembevételével. A gyártónak külön erdőgazdálkodása van Dániában, ahol különleges odafigyeléssel gondozott FSC minősítéssel ellátott fákat termesztenek, kifejezetten arra a célra, hogy onnan egyenesen a Skovby gyárába kerüljenek, majd ott bútorok készüljenek belőlük.

 

 

A Skovby gyártó 85 éves tapasztalattal rendelkezik a bútorgyártás terén, cégük jeligéje -  100% dán és bútor, 100% -os dán design.

Akár kis asztalt keresel konyhádba, akár étkezőasztalt 20 fő részére, a Skovby asztalok közül megtalálod azt a fajtát, amely elfér étkeződben. Méretét tekintve rengeteg változatból választhatunk, szinte bárhogy kombinálhatjuk őket és 13 féle fával kérhetjük felületét. A dán design formavilágon kívül egyik legfőbb praktikumuk, hogy étkezőasztalaik bővíthetőek, továbbá kialakítása kifejezetten úgy lett kialakítva hogy kis méretről (130 cm átmérő) kiegészítőlapokkal akár 330 cm-ig ki lehessen toldani, így akár 12-14 személyt is megvendégelhetünk! Ha megtaláltuk álmaink Skovby asztalát attól se kell tartanunk, hogy nem illik majd otthonunk enteriőrjébe, mivel 13 féle színben érhetjük el őket. Fa fajtát is választhatunk (tölgy, dió, barack, wenge, cseresznye) illetve felületkezelést is (füstölt, lakkozott, szappanozott, olajozott).

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Étkező