Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltételek

Szállítás, szerelés, valamint árukiadás menete 2020. február 2.-tól:
Az áruházban megadott termékek árai ÁFA-s fogyasztói árak, a kiszállítás és szerelés költségét nem tartalmazzák.

 

Személyes áruátvétel (Maxcity): 

A teljes megrendelés raktárba történő beérkezését követően, 7 munkanapon belül gondoskodnia kell a termék kifizetéséről (ha még nem tette meg), valamint a MaxCityben lévő raktárunkból történő elszállításáról.
Ezen idő túllépése esetén 500 Ft / nap / termék tárolási díjat számolunk fel az áru átvételekor.

MaxCity raktárunkból való áruátvétel hétfőtől - péntekig 10:00-tól 17:30-ig lehetséges. Kérjük előzetesen tájékozódjon kollégánktól a +36 70-388-1518-as mobil számon, vagy a szallitas@iddesign.hu email címen.

 

Személyes áruátvétel (Váci Corner): 

A megnövekedett igények miatt mostantól lehetőség van kisebb termékek dekorációk, kisbútorok (max. 30 kg-ig) átvételére a Váci Corner Irodaházban lévő bemutatótermünkben. Felhívjuk a figyelmét hogy a raktárhely szűkössége miatt, a teljes megrendelés a Váci Cornerbe történő beérkezését követően, 3 munkanapon belül gondoskodnia kell a termék kifizetéséről (ha még nem tette meg), valamint a termék(ek) átvételéről.
Ezen idő túllépése esetén a 4. munkanaptól 500 Ft / nap / termék tárolási díjat számolunk fel az áru átvételekor.

Váci Corner-ből való áruátvétel hétfőtől szombatig 10:00-től 18:30-ig lehetséges. Kérjük előzetesen tájékozódjon kollégánktól a +36 70-600-0701-as mobil számon, vagy a vacicorner@iddesign.hu email címen.

                                                                                                       

Kisméretű termékek, kiegészítők szállítása (max. 40kg-ig):

Várható kiszállítási idő készletes termékek esetében, illetve azonnali bankkártyás fizetésnél: 3-5 munkanap

Kisméretű termékeknél, kiegészítőknél, székeknél, dohányzóasztaloknál az MPL futárszolgálat kedvező áron házhoz szállítja a megrendelt termékeket. A szállítási költségét a megrendelés leadáskor tudja fizetni a megrendelés súlya alapján. Ha valamilyen okból kifolyólag a termékek szállítása mégsem oldható meg ezen szállítási móddal, azt a rendelés feldolgozását követően jelezni fogjuk. A kiszállítás munkanapokon, munkaidőben (8:00 – 17:00 óráig) történik. MPL futárszolgálat segítségével 1 csomag maximum 40 kg-ig szállítható.

Az MPL futárszolgálat bruttó szállítási díjai max 40 kg-ig (Pest megye és Budapest)

Csomagsúly Szállítási díj / Csomag (Ft)
0,1 - 5 kg 2 000
5,1 - 10 kg 3 000
10,1 - 15 kg 3 500
15,1 - 20 kg 4 000
20,1 - 25 kg 4 500
25,1 - 30 kg 5 500
30,1 – 40 kg 8 500

Vidéki címek esetében az MPL futárszolgálattal maximum 20 kg-ig vállalunk szállítást. Ezen súly felett HDT futárszolgálattal tudjuk megoldani a kiszállítást.

Csomagsúly Szállítási díj / Csomag (Ft)
0,1 - 5 kg 2 000
5,1 - 10 kg 3 000
10,1 - 15 kg 3 500
15,1 - 20 kg 4 000

Áraink az üzemanyag felárat és az ÁFÁ-t már tartalmazzák.

A rendelés feldolgozása és a csomag összeállítása után a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. A csomag összeállítása során e-mailban átküldésre kerül Önnek a csomagszám, melyet, nyomon is követhet az alábbi linken: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További információ az MPL-es szállítás folyamatáról:

A csomag feldolgozásakor illetve a csomag kiosztásakor is fog kapni egy e-mailt a Postától. A kézbesítési kísérlet előtt, de legkésőbb a címhelyre érve telefonon is felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha az első kísérletkor nem tudják átadni Önnek a csomagot, akkor a következő munkanapon még egyszer megkísérlik kiszállítani.

Ha ekkor sem sikerül átadni a csomagot Önnek, akkor postai letétbe kerül 5 napra. Erről ismételten küldenek Önnek egy e-mailt, hogy pontosan hol és meddig vehető át a termék. Ha ezen időtartamban nem sikerül átvenni, akkor a termék visszakerül hozzánk.

Az Ügyfél köteles a csomagot személyes átvételkor a futár jelenlétében megvizsgálni. Amennyiben a csomagon vagy a Terméken sérülést tapasztal, az Ügyfél köteles kárfelvételi jegyzőkönyvet kérni a futártól és a csomag átvételét megtagadni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

                                                                                             

HDT futárszolgálat (Pest megyei és Vidéki szállítási címek esetében):

Várható kiszállítási idő készletes termékek esetében, illetve azonnali bankkártyás fizetésnél: 7-9 munkanap

Vidéki szállításnál 20 kg feletti termékek/megrendelés esetében HDT futárszolgálattal tudjuk megoldani a kiszállítást. Mivel a szállító cég nagyobb termékek szállítására specializálódott, ebből eredően a szállítás is hosszabb időt vesz igénybe (kb.1 hét). Egyedi időpontokra való kiszállításokra nincs lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés miatt a HDT munkatársai minden esetben egyeztetnek a címzett féllel az áru kiszállítását megelőzően.

Pest megyei szállításnál 40 kg feletti termékek/megrendelés esetében HDT futárszolgálattal tudjuk megoldani a kiszállítást. Mivel a szállító cég nagyobb termékek szállítására specializálódott, ebből eredően a szállítás is hosszabb időt vesz igénybe (kb.1 hét). Egyedi időpontokra való kiszállításokra nincs lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés miatt a HDT munkatársai minden esetben egyeztetnek a címzett féllel az áru kiszállítását megelőzően.

Amennyiben a kiszállítással kapcsolatban további információra lenne szükséged, kérjük az alábbi elérhetőségeken vedd fel a kapcsolatot a HDT ügyfélszolgálatával:

HDT ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-péntekig: 9:00 - 17:00
Hétvégén: nincs ügyfélszolgálat
Telefonszám:  

+36 1 899 8503
+36 20 557 44 99

E-mail címinfo@homedt.hu

Kérünk, hogy kapcsolatfelvételkor hivatkozz a küldemény azonosítójára, mivel az Ügyfélszolgálat ez alapján tud felvilágosítást adni.

Kérjük a futár megérkezésekor nézd át az összes kapott csomagot, illetve ellenőrizd a mennyiségeket (ki is bontathatod a csomagot a futárral), amennyiben sérülést/hiányt tapasztalnál azt már jelezd a futár felé. A futár ilyen esetben jegyzőkönyvet vesz fel és képekkel dokumentálja a sérülést. A futár távozása után már nem tudunk reklamációt elfogadni.

Kiszállítást a HDT hétfőtől - péntekig 8:00 - 18:00 óra között végez. Vidéki szállítás esetén a kiszállítást megelőző munkanapon SMS-ben értesítik a vásárlót majd a kiszállítás napján telefonon adják meg a kiszállítás pontosabb időintervallumát.
 

Házhozszállítás (Budapest):

Nagyobb méretű bútorok esetében a megrendelt termékeit professzionális bútorszállító partnerünk házhozszállítja és igény esetén össze is szereli. Szállító, szerelő partnerünk szakképzett kollégái szívesen állnak az Ön rendelkezésére, felveszik Önnel a kapcsolatot és értesítik a kiszállítás várható időpontjáról és díjairól. A szállító kollégák az első zárható ajtóig szállítják a termékeket. Webshopban történő rendelés esetén a szállítás díját automatikusan kalkuláljuk Önnek. Amennyiben a kosárban a „Házhozszállítás és összeszerelés” opciót választja ki, abban az esetben a szerelési igényét már a rendelés átadásakor jelezzük a partnercég felé. Ebben az esetben a kalkulált összeg minden esetben csak a szállítást foglalja magában, a szerelés pontos összegéről a diszpécser kolléga fog felvilágosítást adni. 

 

Szerelési díj (Budapest):

Amennyiben igényt tart rá szakképzett partnerünk készséggel áll rendelkezésére. Fontos tudnia, hogy a helytelen összeszerelésből eredő károkért az IDdesign nem vállal felelősséget, ezért nehezebben összeszerelhető bútoroknál ajánljuk a szakszerű szerelés megrendelését.

Szerelési díjakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

 

Ingyenes házhozszállítás (Pest megye és Budapest):

Webshopon keresztül történő megrendeléskor 800.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját az IDdesign átvállalja Budapest és Pest megye egész területén.