Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási feltételek

Szállítás, szerelés, valamint árukiadás menete 2019 június 1.-től

Az áruházban megadott termékek árai ÁFA-s fogyasztói árak, a kiszállítás és szerelés költségét nem tartalmazzák.

 

Személyes áruátvétel (Maxcity): 

A teljes megrendelés raktárba történő beérkezését követően, 7 munkanapon belül gondoskodnia kell a termék kifizetéséről (ha még nem tette meg), valamint a MAXCityben lévő raktárunkból történő elszállításáról.
Ezen idő túllépése esetén 500 Ft / nap / termék tárolási díjat számolunk fel az áru átvételekor.

Maxcity raktárunkból való áruátvétel csak hétfőtől péntekig 10:00-tól 17:30-ig lehetséges. Kérjük előzetesen tájékozódjon kollégánktól a +36 70-388-1518-as mobil számon, vagy a szallitas@iddesign.hu email címen.

 

Személyes áruátvétel (Váci Corner): 

A megnövekedett igények miatt mostantól lehetőség van kisebb termékek dekorációk, kisbútorok (max. 30kg-ig) átvételére a Váci Corneren lévő bemutatótermünkben. Felhívjuk a figyelmét hogy a raktárhely szűkössége miatt, a teljes megrendelés a Váci Cornerbe történő beérkezését követően, 3 munkanapon belül gondoskodnia kell a termék kifizetéséről (ha még nem tette meg), valamint a termék(ek) átvételéről.
Ezen idő túllépése esetén a 4. munkanaptól 500 Ft / nap / termék tárolási díjat számolunk fel az áru átvételekor.

Váci Cornerből való áruátvétel hétfőtől szombatig 10:00-tól 18:30-ig lehetséges. Kérjük előzetesen tájékozódjon kollégánktól a +36 70-600-0701-as mobil számon, vagy a vacicorner@iddesign.hu email címen.

                                                                                                       

Kisméretű termékek, kiegészítők szállítása (40kg-ig):

Kisméretű termékeknél, kiegészítőknél, székeknél, dohányzóasztaloknál az MPL futárszolgálat kedvező áron házhoz szállítja a megrendelt termékeket Magyarországon belül. A szállítási költségét a megrendelés leadáskor tudja fizetni a megrendelés súlya alapján. Ha valamilyen okból kifolyólag a termékek szállítása mégsem oldható meg ezen szállítási móddal, azt a rendelés feldolgozását követően jelezni fogjuk. A kiszállítás munkanapokon, munkaidőben (8:00 – 17:00 óráig) történik. MPL futárszolgálat segítségével 1 csomag maximum 40 kg-ig szállítható.

 

Az MPL futárszolgálat bruttó szállítási díjai

Csomagsúly Szállítási díj / Csomag (Ft)
0,1 - 5 kg 1 800
5,1 - 10 kg 2 400
10,1 - 15 kg 2 700
15,1 - 20 kg 3 100
20,1 - 25 kg 3 600
25,1 - 30 kg 4 300
30,1 – 40 kg 6 300

Áraink az üzemanyag felárat és az ÁFÁ-t már tartalmazzák.

A rendelés feldolgozása és a csomag összeállítása után a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. A csomag összeállítása során e-mailban átküldésre kerül Önnek a csomagszám, melyet, nyomon is követhet az alábbi linken: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További információ az MPL-es szállítás folyamatáról:

A csomag feldolgozásakor illetve a csomag kiosztásakor is fog kapni egy e-mailt a Postától. A kézbesítési kísérlet előtt, de legkésőbb a címhelyre érve telefonon is felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha az első kísérletkor nem tudják átadni Önnek a csomagot, akkor a következő munkanapon még egyszer megkísérlik kiszállítani.

Ha ekkor sem sikerül átadni a csomagot Önnek, akkor postai letétbe kerül 5 napra. Erről ismételten küldenek Önnek egy e-mailt, hogy pontosan hol és meddig vehető át a termék. Ha ezen időtartamban nem sikerül átvenni, akkor a termék visszakerül hozzánk.

 

Házhozszállítás:

Nagyobb méretű bútorok esetében a megrendelt termékeit professzionális bútorszállító partnerünk házhozszállítja és igény esetén össze is szereli. Szállító, szerelő partnerünk szakképzett kollégái szívesen állnak az Ön rendelkezésére, felveszik Önnel a kapcsolatot és értesítik a kiszállítás várható időpontjáról és díjairól. Webshopban történő rendelés esetén a szállítás díját automatikusan kalkuláljuk Önnek. Amennyiben a kosárban a „Házhozszállítás és összeszerelés” opciót választja ki, abban az esetben a szerelési igényét már a rendelés átadásakor jelezzük a partnercég felé. Ebben az esetben a kalkulált összeg minden esetben csak a szállítást foglalja magában, a szerelés pontos összegéről a diszpécser kolléga fog felvilágosítást adni. 

 

Szerelési díj: 

Amennyiben igényt tart rá szakképzett partnerünk készséggel áll rendelkezésére. Fontos tudnia, hogy a helytelen összeszerelésből eredő károkért az IDdesign nem vállal felelősséget, ezért nehezebben összeszerelhető bútoroknál ajánljuk a szakszerű szerelés megrendelését.

Szerelési díjakról az alábbi táblázatban tájékozódhat.

 

Ingyenes házhozszállítás:

Webshopon keresztül történő megrendeléskor 800.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját az IDdesign átvállalja Budapest és Pest megye egész területén.