Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IDdesign szövetminták 2020

E promóciós anyag informatív jellegű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a monitoron megjelenő színek eltérhetnek a tényleges színárnyalatoktól, valamint az anyagok textúrájától és szerkezetétől. Ha a megrendelni kívánt termékhez való anyag kiválasztása során szeretné megtapasztalni, megnézni, hogy milyen valójában a szövet azt tanácsoljuk Önnek, látogassa meg bemutatótermeink egyikét, ahol szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Az IDdesign termékeit >> IDE << kattintva tekintheted meg!
 

 SZÖVETEK

A szövet minősége nagyban hozzájárul a kanapé dizájnjához és kialakításához. Ezért választjuk világszerte a legmagasabb minőségű, legkényelmesebb és legjobb ár-érték arányú szöveteket. Szövetünk természetes fonalból készül, mint például gyapjú, pamut és len. A szövet természetes tulajdonságait és megjelenését megőrizve, a lehető legkevésbé dolgozzuk fel őket.

Copparo

100% polyester, Martindale: 40,000 rubs, Colour fastness: 4-5

Lesina

100% polyester, Martindale: 72,500 rubs, Colour fastness: 5, Pilling: 5

Luisa

100% polyester, Martindale: 45,000 rubs, Colour fastness: 4, Pilling: 4-5

Super Velvet

100% polyester, Martindale: 100,000 rubs, Colour fastness: 5-6, Pilling:5

Tafuri

100% polyester, Martindale: 35,000 rubs, Colour fastness: 4, Pilling:4-5

 

Brescia

 41% Viscose, 23% Cotton, 14% Linen, 12% Polyester, 4% Wool, Pilling: 3-4

 
 BŐRÖK

A bőr egy természetéből adódóan időtálló anyag, és megfelelő kezelés mellett az idő előre haladásával egyre szebbé válik.Az általunk használt bőrök nagy részét az olasz cserzőművek termelik. Kiváló minőségű bőrt állítanak elő, sok éves tudással és szenvedélyesek a bőrgyártás iránt.

Bőreinket 2 fő csoportra lehet osztani: 1. TERMÉSZETES BŐR  2. KEZELT BŐR

A természetes bőr kevesebb kezelést kap, mint a kezelt bőr, és kirajzolódnak azon jellegzetességei, mint a szemcseszerkezet, az enyhe színkülönbségek, a kis redők és a természetes szépség egyéb jelei.A természetes bőr nagy kényelmet és tartósságot kínál. Rendszeres karbantartást igényel, és nem szabad kitenni túlzott hőnek vagy fénynek.

A kezelt bőr védőréteggel rendelkezik, amely egységesebbé teszi a bőr megjelenését. Könnyen karbantarthatók és ideálisak gyermekes családok számára.A kezelt bőr szintén karbantartást igényel, de kevésbé rendszeresen, mint a természetes bőr. A védett bőr kiváló ár-érték arányt és egyszerű használatot kínál.

Savoy

 Semi-aniline bőr; Vastagsága: 1.4 mm