Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ünnepek másként - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: a GRID Enteriőr Ismerd meg Esztert és Emesét!

Idén az Ünnepek talán kisebb társaságban, kevesebb utazással telnek majd mint a korábbi években, így most még fontosabb, hogy közvetlen környezetünk szépítéséből merítkezzünk. Nem kell, hogy elmaradjon a Karácsony, csak ünnepeljünk kicsit másként, befelé figyelve. 

A tökéletes hangulat otthoni megteremtéséhez nem kell sok, csak egy kis odafigyelés. Felesleges ajándékok helyett idén koncentráljunk a tartós, értékálló meglepetésekre. Válogatásunkkal az IDdesign termékeiből az otthoni ünneplés színesebbé varázslásához szeretnénk ötleteket adni. Olyan tárgyakat válogattunk össze amelyek nem feltétlenül a hagyományos karácsonyi színvilágot tükrözik, de ünnepélyes hangulatot teremtenek.

Kiemelt termékeink a képeken: Bray szék, Veronica díszpárna, Bubbly puff, Pobourg tál, Thea tányér, Needle műfenyőág  A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

GRID: Bertóty Eszter (enteriőrtervező) és Bunyik Emese (építész)

Több, mint 10 éve foglalkozunk lakásbelsők, irodák, vendéglátóhelyek tervezésével, a megvalósulási folyamat ellenőrzésével. Mindketten a saját cégünket irányítjuk és próbáljuk szebbé és jobban felhasználhatóvá tenni az ügyfeleink környezetét.

Tavaly hoztuk létre közös online Enteriőrtervező kurzusunkat azzal a céllal, hogy egy gyakorlati tudást adó, mindenki számára elérhető tanfolyamot készítsünk a szakma iránt érdeklődőknek.