Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Váci Corner bemutatóterem

A budapesti IDdesign-t a Váci Corner irodaház földszintjén találod meg. Az 500 nm-es bemutatóteremben 15 különböző, teljesen berendezett enteriőrt alakítottunk ki, melyek termékeit folyamatosan újnál-újabb termékekkel töltjük fel, hogy elhozzuk neked Magyarországra a legfrissebb skandináv trendeket.

Hogyan közelíthetem meg?

Amennyiben autóval érkeznél hozzánk: Újpest felé a Váci úton bal kéz felől találsz meg minket az Experience Táncstúdió mellett, a Váci Corner (Váci út 144-150) Irodaház aljában.

Tömegközlekedés választása esetén: Bemutatótermünket az M3-mas metró vonalán a Forgách utcai megállónál találod meg, vagy az 1-es villamos Árpád hídi megállójától Újpest irányába 10 perc sétára.

Parkolás: Üzletünk előtt és mellett is van lehetőséged parkolni, hétköznap este 18.00 óráig a kerületi tarifa díjak érvényesek. Hétvégén a parkolás ingyenes!

Termékátvétel: 

Kisméretű termékeknél (dekorációk, kisbútorok) lehetőség van korlátozottan a Váci Cornerben átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben a megrendelt termék átvétele mégsem oldható meg, azt telefonon jelezzük feléd. Felhívjuk a figyelmedet hogy a raktárhely szűkössége miatt, megrendelése a Váci Cornerbe történő beérkezését követően 3 munkanapon belül gondoskodni kell a termék átvételéről.Több termék esetén a Turbina utca felőli sárga térkőre is felállhatsz, kollégáink pedig készségesen segítenek bepakolni az előre lecsomagolt árut.

Az áru átvétele csak nyitvatartási időben lehetséges (hétfőtől szombatig 10:00-tól 18:30-ig). Kérjük előzetesen tájékozódj kollégánktól a 70/600-0701-as mobil számon, vagy a vacicorner@iddesign.hu email címen.

A központi raktárunk a Maxcityben található meg, termékátvétellel kapcsolatban ide kattintva találsz bővebb információt. 

Üzlet elérhetőségei:

1138 Budapest,
Váci út 144-150
Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701
E-mail: vacicorner@iddesign.hu

Nyitvatartási idő:

Hétfő-Péntek:
10.00-19.00-ig

Szombat:
10.00-19.00-ig


Várunk szeretettel!

Az alábbi linkre kattintva körbejárhatod a Váci úti üzletet:

Váci úti bemutatóterem 3D körbejárása

Pár kép ízelítőnek a Váci Cornerben lévő bemutatótermünkről: