Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási módok és személyes átvétel

Jelen szállítási díjak 2024. febuár 02.-től érvényesek és csak a webshopon keresztül leadott rendelésekre vehetőek igénybe.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK
Személyes átvétel MaxCity
 • Ingyenes!
 • 7 munkanapon belüli átvételi lehetőség (utána 500 Ft/termék/nap tárolási díj)
Még több információ a személyes átvételről

Raktárunk a Maxcity földszintjén található, a termékeket itt tudod átvenni.

Termékátvétel menete:

Amennyiben megrendelésedkor személyes átvételt választottál a Maxcityben, a termékek átvételekor először a 2. emeleten található bemutatótermünket szükséges felkeresni. Itt készül el a megrendelésről a végszámla, valamint itt kapod meg a termékátvételhez szükséges dokumentumot. Ezt követően amennyiben az ügyfélparkolóban parkoltál, meg kell kerülnöd az épületet és a kasszapultnál megadott helyre érkezve megkapod a raktáros kollégáktól a termékeidet.

Amennyiben kisebb méretű terméket rendeltél (lakberendezési kiegészítő), abban az esetben a termékeidet már az üzletben meg fogod kapni. Amennyiben saját szállítást intézel termékeid átvételére, abban az esetben is a fentebb leírt módon kell a szállítónak eljárnia.

Saját szállítás esetében az áru bepakolása a járművébe a vásárlót terheli.

A teljes megrendelés raktárba történő beérkezését követően, 7 munkanapon belül gondoskodni kell a termék kifizetéséről (ha még nem tetted meg), valamint a MaxCityben lévő raktárunkból történő elszállításáról. Ezen idő túllépése esetén 500 Ft / nap / termék tárolási díjat számolunk fel az áru átvételekor.

Raktár:

2045 Törökbálint,Tópark u. 1/a. 
Mobil: (+36) 70-388-1518
Email: szallitas@iddesign.hu

Árukiadás: 
Hétfő-Péntek: 10:00 -17:30

Mégsem tudod személyesen elszállítani megrendelésed?

Amennyiben nem tudod a terméket személyesen elszállítani, a rendelés beérkezése után, jelezheted felénk, hogy kiszállítást szeretnél kérni. Nagyobb méretű bútorok esetében professzionális bútorszállító partnerünk házhoz szállítja és igény esetén össze is szereli megrendelt termékeidet. Szállító, szerelő partnerünk kollégái szívesen állnak rendelkezésedre, A szállítási/szerelési igény átadása után 72 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, egyeztetnek a szállítás időpontjáról és megadják a szállítási címből és a termékek súlyából a fizetendő szállítási díjat, melyet majd személyesen a termék átvételekor kell fizetned készpénzben. Amennyiben cégnévre szeretnél tőlük számlát kérni a szállításról, azt jelezd feléjük a telefonos egyeztetés alkalmával. Amennyiben szerelést is szeretnél kérni, fontos tudnod, hogy azt egy külön időpontban végzik, valamint ennek külön díja van.

Szerelési díj: 

A házhozszállítás díja NEM tartalmaz szerelési díjat!

Megrendelésed kicsomagolása után problémát tapasztaltál?

Amennyiben a sérülésmentes csomagolásban átvett termékeden mégis sérülést, hibát vagy hiányt észleltél, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal. E-mail küldése esetében kérjük a megrendelésed vagy a végszámlád számát is tüntesd fel leveledben, valamint küldj pár képet a termékről és írj pár mondatban a problémáról, a gördülékenyebb ügyintézés érdekében. Amennyiben telefonon keresnéd fel Őket, abban az esetben is kérjük készítsd elő a végszámládat vagy rendelésedet.

Szervíz:

Mobil: (+36) 70-600-8819
Email: szerviz@iddesign.hu
Hívható: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

A garanciáról, szavatosságról és jótállásról további információt az ÁSZF-ben találsz.

További információ a Maxcityről: KATTINTS IDE
További információ a termékátvételről: KATTINTS IDE

CSOMAGPONTON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL
Csomagpontos átvétel
 • 2000 Ft
 • Maximum 10 kg súlyig
 • Több ezer átvételi hely egész Magyarország területén
 • SZLOVÁKIA alábbi kerületeire is szállítunk: Pozsonyi, Nagyszombati, Nyitrai, Besztercebányai, Kassai kerület.
 • Utánvét 70.000 Ft-ig, kártyával és készpénzzel +1000 Ft
Még több információ a csomagpontról

Miután a futár átadta a csomagot az általad választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küldenek számodra a jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheted a csomagot 7 napon keresztül.

Átvételi helyek

További információ: KATTINTS IDE

MPL Postapontra történő szállítás
 • 2000 Ft
 • Maximum 20 kg súlyig
 • Több mint 2900 átvételi hely egész Magyarország területén
 • Utánvét 70.000 Ft-ig, kártyával és készpénzzel +1000 Ft
Még több a Postapont szállításról

Amint az áru megérkezik az átvételi pontra, SMS-ben kapsz értesítést. A Postán, a Mol és a COOP üzletekben 10 napig vehetők át a csomagok. Csomagautomata esetén 2 napig vehető át a csomag. Ha az átvétel nem történik meg az adott időn belül, a legközelebbi postán 10 napig megőrzik a küldeményt.Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a visszaküldés díját az ügyfélre terheljük, és a csomagot csak akkor tudjuk újraküldeni, ha a csomag értéke előre kifizetésre került.

Átvételi helyek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 • 3500 Ft-tól
 • Kiszállítás egész Magyarország területén
 • SZLOVÁKIA alábbi kerületeibe is szállítunk: Pozsonyi, Nagyszombati, Nyitrai, Besztercebányai, Kassai kerület.
 • Utánvét 70.000 Ft-ig, kártyával és készpénzzel +1000 Ft
Még több információ a házhozszállításról

Egyéb információ a szállításról:A rendelés feldolgozása és a csomag összeállítása után a csomagot átadjuk a szállítást végző cégnek. A csomag összeállítása során e-mailben küldjünk részletes tájékoztatást mely cég szállítja ki a rendelésed. Ezt követően minden tájékoztatást (e-mail vagy telefon) a kiszállítást végző cégek intéznek.

Az esetleges későbbi igényérvényesítés elősegítése érdekében javasoljuk, hogy az Ügyfél, amennyiben lehetősége van rá, a kiszállítás időpontjában a csomagot és a Termék(ek)et tételesen ellenőrizze. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásait az Ügyfél a kiszállítást végző jelenlétében, jegyzőkönyv felvétele útján jelezheti a Szolgáltató szállítást végző alvállalkozójának.

Elnézést kérünk amiatt, ha gondos csomagolásunk ellenére kiszállítás közben megsérült Ügyfelünk csomagja. Kártérítési igényünket csak akkor tudjuk érvényesíteni a szállítócég felé, ha az átvételtől számított 72 órán belül jelezzük felé. Ezért kérjük az Ügyfelet, hogy az átvételtől számított 72 órán belül tételesen ellenőrizze le csomagja tartalmát, mert esetleges sérülésről szóló bejelentést eddig tudunk elfogadni.

Amennyiben valamely Termék vagy annak valamely alkatrésze átvételkor sérült, kérjük, hogy az Ügyfél 3 munkanapon belül jelezze a Szolgáltató felé a megjelölt elérhetőségein. Az átvételtől számított 3 munkanap után terméksérüléssel kapcsolatos jótállási bejelentést a Szolgáltató nem tud elfogadni.

KÜLDEMÉNYEK MÉRETE

Kisebb méretű csomagok, max. 20 kg-ig.

 • Csomagpontra 20 kg-ig történő szállítás 2000 Ft
 • Házhoz szállítás 20 kg-ig 5400 Ft-tól

Túlméretes küldemény, 20 kg felett

 • Házhoz szállítás már 18 600 Ft-tól