Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozik a WORK termékcsalád - Lakberendezés Blog

Itt a szeptember és vele együtt az iskolakezdés.
Ősztől nem csak a gyerekek töltenek több időt az íróasztalnál. Szülőként is egyre többen dolgoznak otthonról, ezért mostanában a szokásosnál is nagyobb igény mutatkozik a kisebb, minden otthonban könnyen elhelyezhető irodabútorok iránt.


Bemutatjuk az új WORK termékcsaládot!

A WORK íróasztalok és irodaszékek a letisztult skandináv stílust képviselik és szinte minden lakberendezési stílushoz jól illenek. Modern megjelenésüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetők bárhol a lakásban, legyen az a gyerekszoba vagy a nappali egyik sarka.

Az új WORK 1 íróasztalok stabil felépítésűek, karcsú sziluettel és enyhén lekerekített talppal rendelkeznek. Ezek a design íróasztalok remek kiegészítői minden olyan helyiségnek, ahol szükség van némi extra munkaterületre.

A WORK 2 íróasztalok szintén tökéletesek otthoni irodába vagy gyermek- és ifjúsági szobába, U-alakú fém lábai lágyítják szögletes formáit. Fehér lakkozott vagy fekete kőris furnérozott, ellenálló MDF lapos verzióban elérhetőek.

A termékcsaládhoz tartozó WORK iroda székek gördülő kerekekkel rendelkeznek, így remek kiegészítői az otthoni munkaállomáson a WORK íróasztaloknak.

Tedd kényelmesebbé...

Ahhoz, hogy a kialakított dolgozó sarkot otthonossá varázsoljuk, az íróasztalon és irodai széken kívül elhelyezhetünk itt egy kényelmes design fotelt vagy puffokat is.

A JOEY fotel alacsony profiljával és bársony anyagával arra invitál, hogy kényelmesen helyet foglalj és lazíts, ha egy kis pihenésre vágysz két elvégzendő feladat között.

Ha nagyobb hely áll rendelkezésünkre...

...otthonunkban, a home office térnek kialakított sarkot még inkább leválaszthatjuk, ha néhány polcrendszerrel vagy komóddal határoljuk. A TENZO kínálatában számos olyan termékcsaládod találsz, melyek letisztult formavilágukkal nem nyomják el a teret, hanem kiemelik annak adottságait.

A gondosan megtervezett tároló funkciót betöltő termékek letisztult ajtajai mögött, polcain és fiókjaiban átláthatóan tárolhatod könyveidet, munkaeszközeid és más tárgyaid. Segítségükkel könnyedén rendet tarthatsz, ezzel csökkentve a mindennapi feladatok okozta stresszt, így még koncentráltabban fókuszálhatsz és hatékonyabb lehetsz.

Fedezd fel most az UNO, a MELLO, a PLAIN, a SWITCH és a SVEA termékeket webshopunkon és hozd el velük otthonodba a letisztult tereket és a skandináv életérzést.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Home Office