Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IDdesign Lakberendezés Blog

3 kanapé 3 életérzés - IDdesign Inspirációk

Ebben a cikkben 3 különböző stílusú, színű és méretű kanapé kerül terítékre. Közös bennük mindössze a textil huzat, a dizájnos külső és a kiváló minőség. Izglmasan kerekded, karakteres vagy nyugodt és letisztult? Mindegy, hogy döntünk, mert abban biztosak lehetünk, hogy mindenképpen jól választunk.

DIY ötletek Helloween ünnepére

A Helloween egy igazi ünnepi alkalom, hogy kibontakoztathasd a kreativitásod. Vágj bele egy szórakoztató DIY projektbe, fogd össze a családod, barátaidat vagy gyermekeidet és legyen részed néhány meghitt pillanatban, miközben kidekorálod otthonod az őszi ünnepekre.

Trend: Dekorálj pasztellszínekkel

Ismét a finom pasztellszínekbe szerettünk bele, amik csodálatos, pozitív hangulatot teremtenek az otthonban. Nézd meg, hogyan dekorálhatsz kreatívan ezekkel a lágy árnyalatokkal és hagyd magad inspirálni a legfinomabb pasztellszínek által.

3 tipp a hangulatos erkélyért - Lakberendezés Blog Akár nagy, akár kis méretű erkéllyel rendelkezik otthonod, kell, hogy kellő helyet teremtsen az üldögélésre és a pihenésre. Az erkély azonban gyakran szab bizonyos korlátokat, amelyek miatt kicsit kreatívabban kell gondolkodni a kültéri bútorok kiválasztásakor.
A tökéletes olvasósarok - Lakberendezés Blog

Egy otthon kialakított kényelmes olvasósarokban hátra dőlhetünk, élvezhetünk egy jó könyvet, teázhatunk vagy kávézhatunk, letehetjük néhány órára a hétköznapok terheit.

2021 karácsonyi trendek - Lakberendezés blog

Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban, jókedv és különleges érzések fognak el bennünket.  Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorálására...

Bemutatkozik a WORK termékcsalád - Lakberendezés Blog

Itt a szeptember és vele együtt az iskolakezdés. Ősztől nem csak a gyerekek töltenek több időt az íróasztalnál. Szülőként is egyre többen dolgoznak otthonról, ezért mostanában a szokásosnál is nagyobb igény mutatkozik a kisebb, minden otthonban könnyen elhelyezhető irodabútorok iránt.