Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IDdesign Lakberendezés Blog

Design kanapék a Furninovától - exkluzív kivitelben

A Furninova több évtizedes tapasztalattal rendelkezik design bútorok tervezésében és gyártásában. Európai gyárukban készült bútoraikat a magas minőség és kiemelkedő szaktudás jellemzi. Szinte bármilyen méretű és formájú kanapét választhatsz kínálatukból.

Kert 2021 kollekció - Lakberendezés Blog

Az IDdesign 2021 kültéri kollekció általános tendenciája visszavezet minket a dán bútorok történelmének egyik legmarkánsabb évtizedébe. Az '50-es éveket a kimondottan jó minőségű bútorok jellemezték, mégpedig megfizethető áron. Az úgynevezett „demokratikus design” nagyon jellemző a skandináv formatervezésre. A hangsúly a könnyebb mintákra, az organikus formákra és fortélyos részletekre összpontosul.

Kerti bútorok anyaga és ápolása - Lakberendezés blog

Gondoskodj kültéri bútoraidról, hogy hosszú éveken keresztül minél tovább használni tudd azokat. Az IDdesign kültéri kollekciójának stílusa időtlen, így nem kell aggódnod, hogy megvásárolt kedvenceid jövőre kimennek a divatból. A választáshoz fontos tudnod, milyen tulajdonsággal bírnak az egyes anyagok, karbantartásukra is szükséges minimális időt fordítanod, így hosszú időn át élvezheted majd velük a nyári szezonokat.

Tippek a stílusos karácsonyi étkezőasztalhoz - Lakberendezés blog

A karácsonyi asztal a meghitt pillanatok központja, ahol közös vacsorákat tartunk, beszélgetünk, ajándékozunk szeretteinkkel. Függetlenül attól, hogy hűséges követője vagy a hagyományoknak – a karácsonyi asztal segít megteremteni a tökéletes hangulatot.

2020-as karácsonyi trendek - Lakberendezés blog

Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban, jókedv és különleges érzések fognak el bennünket.  Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorálására...

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - Lakberendezés blog

A tökéletes ajándékot keresed a férfinak, akit úgy szeretsz? Mi találtunk számodra néhány jó ajánlatot, ami inspirációt adhat neked a vásárlás előtt!

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek - Lakberendezés blog

Ha a tökéletes ajándékot keresed az édesanyádnak, húgodnak/nővérednek vagy feleségednek összegyűjtöttünk neked számos ajándékötletet, mely megkönnyítheti a keresést ezek megtalálásához.

AW2020 trend: BORVÖRÖS - Lakberendezés blog

A borvörös szín már a tavaszi kollekcióban és a kerti bútoroknál trendszínként jelentkezett. Borvörös, burgundi vagy bordó árnyalat? Az őszi palettából egyenesen elengedhetetlenek, mélységet és drámaiságot kölcsönöznek az enteriőrökbe.

Őszi töklámpás DIY - Lakberendezés blog

Közelegnek az őszi ünnepek és a töklámpás faragás, mely klasszikus őszi elfoglaltság minden évben. Elhoztunk neked egy DIY ötletet, így otthon is könnyedén dekoratív lámpást készíthetsz. A cikk végén pedig még több IDdesign válogattunk össze számodra!

AW2020 trend: OKKER - Lakberendezés blog

A már sokat emlegetett okker, az ősz MUST HAVE színe. A mustársárga mélyebb, égetett árnyalata design bútorokon és lakberendezési kiegészítőkön dominál az őszi-téli trendekben. Meleg árnyalata beragyogja otthonainkat.