Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezés Blog

EZEK VAGYUNK MI

Lakberendezési webshopunk mellett budapesti és a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban található bemutatótermünk, valamint az IDdesign Lakberendezés Blog nyújt még több ötletet és inspirációt az aktuális dekoráció és home design trendekbe.

Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű design bútorokból és lakberendezési kiegészítőkből áll. Nálunk mindent megtalálsz, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.


LAKBERENDEZÉSI BLOGCIKKEINK KATEGÓRIÁNKÉNT:

 

KÜLTÉRI BÚTOROK

 

 

NAPPALI

 

 

ÉTKEZŐ

 

 

HOME OFFICE

 

 

DEKORÁCIÓ

 

 

VILÁGÍTÁS

 

 

ÜNNEPEK

 

 

SZŐNYEGEK

 

 

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK: 
 

Lakberendezés blog
A tökéletes olvasósarok
Kedvenc fotelünkben, egy kényelmes olvasósarokban hátra dőlhetünk, élvezhetünk egy jó könyvet, teázhatunk vagy kávézhatunk, letehetjük néhány órára a hétköznapok terheit.
Tovább olvasom
Lakberendezés blog
Design kanapék exkluzív kivitelben
A svéd Furninova márka a skandináv design kedvelőinek ismerősen csenghet. A Furninova több évtizedes tapasztalattal rendelkezik design bútorok tervezésében és gyártásában. Európai gyárukban készült bútoraikat a magas minőség és kiemelkedő szaktudás jellemzi.
Tovább olvasom
Lakberendezés blog
5 tipp az otthoni iroda kialakításához
Mára sokak számára mindennapossá vált a home office. A Te otthonodban van kialakított „munkahely”? Olykor magányosnak tűnhet az otthoni munkavégzés, ezért fontos, hogy olyan helyet alakíts ki, ahol jól érzed magad és produktív lehetsz. Öt fontos szempontot mindenképpen érdemes figyelembe venned a tér tervezés vagy átszervezése során.
Tovább olvasom