Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LAKBERENDEZÉS BLOG

EZEK VAGYUNK MI

Lakberendezési webshopunk mellett budapesti és a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban található bemutatótermünk, valamint az IDdesign Lakberendezés Blog nyújt még több ötletet és inspirációt az aktuális dekoráció és home design trendekbe.

Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű design bútorokból és lakberendezési kiegészítőkből áll. Nálunk mindent megtalálsz, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.

 

Trend
AW2023 - a szezon trendjei
Ebben a szezonban a lakberendezési trendek középpontjában a rusztikus felületek, a természetes anyagok és minták, valamint a tompa földszínek állnak, jellegzetes kontrasztokkal vegyítve.
Tovább olvasom

 

Kert
Kültéri bútorok anyaga és ápolása
Gondoskodj kültéri bútoraidról, hogy hosszú éveken keresztül minél tovább használni tudd azokat. Az IDdesign kültéri kollekciójának stílusa időtlen, így nem kell aggódnod, hogy megvásárolt kedvenceid jövőre kimennek a divatból.
Tovább olvasom

 

Home office
5 tipp az otthoni iroda kialakításához
Mára sokak számára mindennapossá vált a home office. A Te otthonodban van kialakított „munkahely”? Olykor magányosnak tűnhet az otthoni munkavégzés, ezért fontos, hogy olyan helyet alakíts ki, ahol jól érzed magad és produktív lehetsz.
Tovább olvasom

 

Trend
Japandi stílus
Ebben a szezonban a japán és a skandináv dizájnhagyományokat ötvöző Japandi stílusból merítünk inspirációt. 5 tipp is hozunk a japandi stílusú otthonhoz.
Tovább olvasom

 

Nappali
Dekorálj pasztallszínekkel
Ismét a finom pasztellszínekbe szerettünk bele, amik csodálatos, pozitív hangulatot teremtenek az otthonban. Nézd meg, hogyan dekorálhatsz kreatívan ezekkel a lágy árnyalatokkal és hagyd magad inspirálni a legfinomabb pasztellszínek által.
Tovább olvasom

 

Nappali
Design kanapék a Furninovától
A svéd Furninova márka a skandináv design kedvelőinek ismerősen csenghet. Szinte bármilyen méretű és formájú kanapét választhatsz kínálatukból - egy olyan design kanapét, amely teljes mértékben megfelel a személyes életstílusodnak.
Tovább olvasom

 

Inspirációk a showroomból
Design étkezőasztalok otthonodba
VENDÉGCIKK | Az étkezőasztalok általában négyzet vagy téglalap alakúak, éppen ezért mutatok most inkább három íves darabot. Van közöttük ovális, kerek és bővíthető kerek étkezőasztal is, melyek közül kettő fából, egy pedig fémből és márványból készül, de egy közös biztosan van bennük a kidolgozottságon és a formatervezett külsőn kívül...
Tovább olvasom

 

Nappali
A tökéletes dohányzóasztal
Válaszd ki a tökéletes dohányzóasztalt nappalidba. A nappaliban általában a kanapé kapja a legtöbb figyelmet. De mi a helyzet a kanapé legjobb elválaszthatatlan társával, a dohányzóasztallal? A tökéletes dohányzóasztal gondos kiválasztást igényel, fontos, hogy figyelembe vegyél néhány szempontot.
Tovább olvasom

 

 


LAKBERENDEZÉSI BLOGCIKKEINK KATEGÓRIÁNKÉNT:

 

ŐSZ

 

KERT

 

NAPPALI

 

ÉTKEZŐ

 

HÁLÓSZOBA

 

HOME OFFICE

 

SZŐNYEG

 

INSPIRÁCIÓK