Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INSPIRÁCIÓK

IDdesign Inspirációk sorozatunkban lakberendezők, stylistok és más kreatív szakértők szemüvegén keresztül ismerhetitek meg bemutatótermeink kínálatát. Ezzel nyújtva még több ötletet és inspirációt az aktuális design bútor, dekoráció és home design trendekbe.

Minden héten új blogcikkel várunk! Inspirálódj velünk!

Helyiségek harmóniája - IDdesign Inspirációk

Most, hogy itt a nyár, sokaknak esetleg egy picit több ideje és kedve van a bútorboltokat járni és otthont szépítgetni. Ehhez készítettem nektek hat összeállítást hat különböző hangulatban.

Összhang a lakásban - IDdesign Inspirációk

"Sok szempont szól amellett, hogy miért ajánljuk ügyfeleinknek az IDdesign termékeit olyan gyakran. Egyrészt jól variálhatóak és funkcióban, minőségben élen járnak. Másrészt a klasszikus, időtálló design darabok mellett rengeteg az egyedi és érdekes kiegészítő, amivel változatossá tudjuk tenni az otthonokat."

Aletta kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel a Hujber-Nagy Aletta válogatását.

A Home And More kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel a Home And More válogatását.

A GRID Enteriőr kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel GRID Enteriőr válogatását.

Dobrosi Eszter kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel Dobrosi Eszter válogatását.

Férfias, nőies vagy uniszex - IDdesign Inspirációk

Egy korábbi cikkemhez hasonlóan most ismét egy kanapé három arcát mutatom meg, de ezúttal olyan aspektusból, hogy egy semleges környezetet hogyan lehet elvinni férfias, nőies vagy uniszex irányba. Az életben több okból is lehet erre szükség. Az első ok a lakásban lakók száma lehet, hiszen amennyiben egy otthonban egy ember él, és ezen a lakó nem is igen kíván változtatni...

Stílusosan a szabadban - IDdesign Inspirációk

A szokottnál is csendesebb és komorabb tél után mindannyian nagyon várjuk már a tavaszt, a jó időt, amikor egyre többet lehetünk a szabadban. A terasz és a kert ilyenkor plussz helyiségként funkcionálhat. Ehhez persze elengedhetetlen a megfelelő bútor és kiegészítők kiválasztása.

A Scott bőrkanapé - IDdesign Inspirációk

Immár harmadik hónapja nézünk szét az IDdesign bemutatótermében kicsit más szemmel, azt keresve, hogy mely termékeket ajánlanánk a legszívesebben másoknak és melyek szólítanak meg minket az adott hónapban.

Kerti trendek 2021 - IDdesign Inspirációk

Az elmúlt évek trendjei alapján elmondható, hogy a külső és belső terek dizájn szempontjából összemosódnak. A kültéri bútorok ugyanolyan mutatósak, praktikusak, mint beltéri társaik, de ami a jó hír, hogy a kerti bútorok még az időjárásnak is ellenállnak.