Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INSPIRÁCIÓK

IDdesign Inspirációk sorozatunkban lakberendezők, stylistok és más kreatív szakértők szemüvegén keresztül ismerhetitek meg bemutatótermeink kínálatát. Ezzel nyújtva még több ötletet és inspirációt az aktuális design bútor, dekoráció és home design trendekbe.

Minden héten új blogcikkel várunk! Inspirálódj velünk!

A Scott bőrkanapé - IDdesign Inspirációk

Immár harmadik hónapja nézünk szét az IDdesign bemutatótermében kicsit más szemmel, azt keresve, hogy mely termékeket ajánlanánk a legszívesebben másoknak és melyek szólítanak meg minket az adott hónapban.

Kerti trendek 2021 - IDdesign Inspirációk

Az elmúlt évek trendjei alapján elmondható, hogy a külső és belső terek dizájn szempontjából összemosódnak. A kültéri bútorok ugyanolyan mutatósak, praktikusak, mint beltéri társaik, de ami a jó hír, hogy a kerti bútorok még az időjárásnak is ellenállnak.

Halszálka minta - a 2021-es trend - IDdesign Inspirációk

A lakberendezés és a divat világában nem újdonság, hogy időnként visszatérünk egy régi klasszikushoz, azonban mindig hozzáteszünk valamit a modern kor jegyeiből is. Pontosan ez történik most a halszálka motívummal, ami hosszú ideje beírta magát az ikonikus kategória képviselői közé.

Szerelemünneplés otthon - IDdesign Inspirációk

Közeleg a szerelmesek ünnepe , idén viszont a kevesebb program lehetőség miatt az otthonotok melegében is igazán meghitt pillanatokat élhettek át, például eltölthettek kedveseddel egy romantikus estét ezen a Cosy kanapén.

Markáns glamour - IDdesign Inspirációk

Minden évben izgatottan várjuk az új trendeket, melyekkel üde és friss hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba. Már egy-egy új kiegészítővel vagy kisebb bútorral is teljesen egyedi stílust kölcsönözhetünk a kedvenc tereinknek, anélkül, hogy teljesen átrendeznénk azt.

Egy kanapé 3 arca – a kiegészítők erejével - IDdesign Inspirációk

Kanapét az ember nem vásárol minden nap. Ha egyszer megtalálta, ami színben, formára és stílusában tetszik neki, és még kényelmes is, akkor azt megveszi, és általában csak akkor cseréli le, ha az már nem funkcionál megfelelően, vagy éppenséggel, ha a szépsége erősen megkopott.

Napsütés a télben: a sárga - IDdesign Inspirációk

Január az évkezdés, újra tervezés és a fogadalmak időszaka amikor a pár hetes pihenés után megpróbálunk új lendületet venni.

A megújulás jegyében - IDdesign Inspirációk

Január az "újrakezdés", a megújulás, a fogadalmak és a nagy elhatározások hónapja. Én ugyan nem szoktam megfogadni semmit ilyenkor, mert ha valamin változtatni szeretnék azzal nem várok újévig...

Ajándék, ami kifejezi az összetartozást - IDdesign Inspirációk

 

Az idei karácsony egészen különleges, de milyen is lehetne egy ilyen év után? Ez az az időszak, amikor a nagy év végi hajtás után leülhetünk és visszatekinthetünk, hogy mi történt velünk az elmúlt 12 hónapban.

Ünnepekre hangolódva - IDdesign Inspirációk

Decemberben különösen odafigyelek , hogy az év végi munkahelyi hajtás mellett az otthonunk az elcsendesedés, a nyugalom, a boldogság és a béke tere legyen, amit a szeretteimmel, családdal, közösen oszthatok meg.