Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INSPIRÁCIÓK

IDdesign Inspirációk sorozatunkban lakberendezők, stylistok és más kreatív szakértők szemüvegén keresztül ismerhetitek meg bemutatótermeink kínálatát. Ezzel nyújtva még több ötletet és inspirációt az aktuális design bútor, dekoráció és home design trendekbe.

3 kanapé 3 életérzés - IDdesign Inspirációk

Ebben a cikkben 3 különböző stílusú, színű és méretű kanapé kerül terítékre. Közös bennük mindössze a textil huzat, a dizájnos külső és a kiváló minőség. Izglmasan kerekded, karakteres vagy nyugodt és letisztult? Mindegy, hogy döntünk, mert abban biztosak lehetünk, hogy mindenképpen jól választunk.

Design étkezőasztalok otthonodba - IDdesign Inspirációk

Az étkezőasztalok általában négyzet vagy téglalap alakúak, éppen ezért mutatok most inkább három íves darabot. Van közöttük ovális, kerek és bővíthető kerek étkezőasztal is, melyek közül kettő tömörfából és furnérból (egyik dió, másik tölgy), egy pedig fémből és márványból készül, de egy közös biztosan van bennük a kidolgozottságon és a formatervezett külsőn kívül, hogy minőségi idővé változtatják azt az időt, amit mellettük töltünk.

4 fotel 4 hangulat - IDdesign Inspirációk

Fotelre egy lakásban nem csak azért van szükség, mert praktikus, hanem mert szép dísze is lehet otthonunknak. Kiválasztás előtt azonban nem árt pár dolgot szem előtt tartani. Sok helyen a kanapé már elfoglalja szinte az egész nappalit. Ilyen esetekben elsősorban a méret dönt, s csak másodsorban a kényelmessége.

Ágyazható kanapék kis lakásba - IDdesign Inspirációk

Az ágyazható kanapék vagy vendégágyak jelenléte nagyon fontos azokban a lakásokban, ahol a lakás kis mérete miatt nem fér el külön nappali és külön vendégszoba, vagy éppenséggel külön nappali és külön szülői hálószoba. Sokan persze azt hihetik, hogy egy kinyitható kanapén nem lehet kényelmesen, életvitelszerűen aludni, de egyrészt az ágyazható kanapék évről évre egyre kényelmesebbek, másrészt a rossz alvók esetében minden kényelmetlenséget orvosolhat egy ágyfeltét, amit a kinyitott kanapénkra tehetünk pluszban.

Inspirácók teraszra  - IDdesign Inspirációk

Végre kitavaszodott, a fák zöldellni kezdtek és egy pokrócba csavarva már a teraszunkon, kertünkben tölthetjük az estéket, melegebb nappalokon pedig akár már a pokróc sem kell. Mivel egyre több időt töltünk a szabad levegőn, ezért ideje elkezdenünk teraszaink, erkélyeink tökéletesítését!

3 fotel 3 életérzés - IDdesign Inspirációk

Bár az otthonokban a nappalik éke mindig egy kanapé, azért a legtöbb lakásban többnyire egy kényelmes fotelnek is jut hely. Természetesen, mint minden ülőalkalmatossággal kapcsolatban, így a fotelekkel szemben is a legfőbb követelmény a kényelem, de az sem utolsó, ha karakteres, stílusos, és strapabíró darab kerül be az enteriőrbe. Nézzünk most három fotelt, melyek mindegyike egy-egy önálló világot hoz el nekünk, és melyek ideális alapot szolgáltatnak a bekuckózáshoz.

Helyiségek harmóniája - IDdesign Inspirációk

Most, hogy itt a nyár, sokaknak esetleg egy picit több ideje és kedve van a bútorboltokat járni és otthont szépítgetni. Ehhez készítettem nektek hat összeállítást hat különböző hangulatban.

Összhang a lakásban - IDdesign Inspirációk

"Sok szempont szól amellett, hogy miért ajánljuk ügyfeleinknek az IDdesign termékeit olyan gyakran. Egyrészt jól variálhatóak és funkcióban, minőségben élen járnak. Másrészt a klasszikus, időtálló design darabok mellett rengeteg az egyedi és érdekes kiegészítő, amivel változatossá tudjuk tenni az otthonokat."

Aletta kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel a Hujber-Nagy Aletta válogatását.

A Home And More kívánságlistája - IDdesign Inspirációk

Megkértük bloggereinket, hogy válasszák ki kedvenc bútoraikat és lakberendezési tárgyaikat kínálatunkból és mondják el ők, hogyan használnák őket. Fogadjátok szeretettel a Home And More válogatását.