Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 legújabb étkezőasztalai és székei - Lakberendezés blog

Szeretnénk nektek bemutatni részletesebben pár új termékünket 2020 elejéről, így elősegítve azt, hogy könnyebb legyen a választás. Ezekben az új termékekben biztosan nem fogtok csalódni, hiszen már az új év legfrissebb trendjeit viszik el otthonodba.

A képekre kattintva a kapcsolódó termék adatlapjára kerülhetsz!

ÉTKEZŐASZTALOK

Blixton

Már 2019 őszén is tudtuk, hogy a halszálkaminta 2020 egyik uralkodó trendje lesz. A Blixton asztal ennek a skandináv változata, olajozott tölgy színével és fekete porszórt fém lábával. Standard méretében 222 cm széles, így 4-6 személy kényelmesen körbe ülheti, de ha alkalmanként nagyobb étkezőasztalra lenne szükséged 2 x 45 cm-es kiegészítő lapjaival több mint 3 méterre növelheted méretét. Az asztal szélére tervezett erős fém lábainak köszönhetően pedig nem kérdés, hogy mindenki kényelmesen elhelyezkedhet.

 

Corby

Új termékeink közül kiemelt kedvencünk a Corby étkezőasztal. Designjában abszolút a 2020-as trendet képviseli polírozott márvány fedlapjával és sárgaréz lábával. A lakberendezésben a glamour stílust bemutatva, stabil kialakításával megállja a helyét mind kisebb lakásokban, mind gyerekes családoknál, mivel a Guangxi márvány elég strapabíró és tartós anyag. Sárgaréz színnel párosítva pedig rendkívül elegáns hatást kapunk. És mi a legjobb benne? Létezik dohányzóasztal verzióban is, így egy egész lakást e letisztult, pompás stílus köré építhetünk!

 

Class

A holland DutchBone gyártó mindig egy lépéssel előrébb jár a trendekben. Már egy évvel ezelőtt tudta, hogy a halszálkaminta és a sötét dió pác lesz az uralkodó a lakberendezésben. Először a Class termékcsalád csak dohányzóasztalt és komódot foglalt magába, de a termék stílusának hihetetlen népszerűségére nyomán már étkezőasztal, dohányzóasztal és polc is elérhető. A gyönyörű halszálkamintás fedlap akácfából készült, dió színnel pácolták, sárgaréz lábakon áll, melyet egy fiatal designer tervezett, oly eredeti módon, hogy még csak hasonlót sem találunk sehol.

 

ÉTKEZŐSZÉKEK

Barnes

Az íves kialakítású Barnes szék már első megjelenésekor is rendkívül népszerű volt év elején, és a lakberendezés kedvelőinek rajongása azóta se csillapodott. Jelenleg négy színben elérhető, a kínálatát a gyártó folyamatosan bővíti. Szövete velúr, így teljesen a 2020-as trendekre hajaz, lába elegáns fém pálcikaláb. Kialakítása ergonómiailag a hátunk vonalát követi, rendkívül kényelmes, akár órákon át tartó ücsörgésre is az étkezőasztal körül.

 

Cloud

A Cloud szék Dániában a gyártó legnépszerűbb modellje. Vonalvezetése finom, kecses, elegáns, ülőfelülete kényelmes, rendkívül magas minőségű darab, így biztosak lehetünk benne, hogy tartós, időtlen darabja lesz étkezőnek. Választható textilbőr illetve bársony kivitelben, összesen 11 féle színben, ebből is kiemelt kedvenc az új mustársárga bársony változat, melyet kifejezetten a 2020-as trend újdonság.

 

Hven

A Hven szék ugyancsak 2020-as újdonságaink közé tartozik. Különlegessége organikus kialakítása és íves karfája, ezenkívül rendkívül jól párosítható különböző anyagokból készült étkezőasztalokhoz. Bár elérhető szürke szövetes verzióban is, a rozsdabarna bársony az, ami erre az évre a legjellemzőbb meleg szín, mely idén szint kanapékon és foteleken is megjelenik, így otthonunkba bátran választhatjuk és szabadon párosíthatjuk.

Amennyiben további inspirációs ötletek érdekelnek, érdemes böngészned blogcikkeink között!

IDDESIGN BLOG

Tartalomhoz tartozó címkék: Étkező