Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2021 karácsonyi trendek - Lakberendezés blog

Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban jókedv és különleges érzések fognak el bennünket. Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorációjával való játékra.


ÉSZAKI MEGJELENÉS - A SKANDINÁV HAGYOMÁNYOK

Minél több dekorelemünk van, annál jobban tudjuk őket kombinálni is. Akár az országodhoz kapcsolódó hagyományokat szeretnéd megteremteni, akár északi megjelenést kölcsönöznél otthonodnak, nálunk bátran inspirálódhatsz.

A hagyományos skandináv karácsonyi dekorációnak a világos színek biztosítanak alapot. Rusztikus fából készült díszek, skandináv mintázatok, állatfigurák és diszkrét csillogás - ezek tartoznak leginkább a skandináv formavilághoz és hangulathoz. A fehér mellett, a szürke és bézs tónusok és a visszafogott színek is igen divatosak a karácsonyi dekorációban, melyek a finom minimalista elegancia érzetét keltik. A letisztult formák és az ezüst szín tisztasága soha nem mennek ki a divatból, ráadásul tökéletesen passzolnak az örökzöld fák színeivel.


ÚJ HAGYOMÁNYOK

A 2021-es trendekben, akárcsak a design bútorok esetén, a dekorációkban is a sötét és meleg színek dominálnak. A felületek struktúrái és a finom textúrák használata drámai hatást keltenek, otthonunk légkörének pedig melegséget kölcsönöznek. Ebben a hangulatban, az arany, a sárgaréz és a fémes árnyalatok vannak a középpontban.


Nézd meg karácsonyi kollekcióinkat:

Kollekció
Skandináv tél
A skandináv stílus kedvelőinek karácsonykor sem kell lemondaniuk kedvenc lakáskiegészítőikről. Akár ajándéknak szánod, akár magadat szeretnéd meglepni, válogatásunkkal könnyű lesz a választás.
Tovább a termékekhez
Kollekció
Az ünnep eleganciája
Az arany és az ezüst csillogása fényt varázsolnak otthonainkba, melyek a karácsonyi készülődést még ünnepélyesebbé teszik.
Tovább a termékekhez
Kollekció
Klasszikus karácsony
A klasszikus színpárosítások mindenkinek a karácsonyt juttatják az eszébe. Itt mindent megtalálsz amire szükséged lehet a karácsonyi hangulat megteremtéséhez.
Tovább a termékekhez
Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsony