Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

3 kanapé 3 életérzés - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Hujber-Nagy Aletta Ismerd meg Alettát!

Ebben a cikkben 3 különböző stílusú, színű és méretű kanapé kerül terítékre. Közös bennük mindössze a textil huzat, a dizájnos külső és a kiváló minőség. Stílusunktól és vérmérsékletünktől függően választhatjuk az izgalmasan kerekded ARIA kanapét, lehet a karakteres színű SIGGE a mi „emberünk”, vagy éppen a nyugodt és letisztult LARVIK válhat a befutónkká. Mindegy, hogy döntünk, mert abban biztosak lehetünk, hogy mindenképpen jól választunk. Én ültem mindegyiken, és nagyon kényelmesek. Próbáljátok ki Ti is!

Az ARIA 3 üléses kanapé ezüstszínű szövettel és fekete fém lábbal gondoskodik róla, hogy a nappalid igazán vendégmarasztaló legyen. A dizájnos, szájra emlékeztető forma, a lágy vonalak, az íves kontúr abszolút felteszi a jelenlegi trendtérképre. Semleges színe miatt bátran kombinálható zöldekkel, rózsaszínekkel vagy bármelyik más kedvenc színeddel. Enyhén durva tapintású huzata miatt nyugodtan társíthatjuk rusztikus takarókkal, párnákkal, szőnyegekkel, de illik hozzá a bársony és egyéb fényes felületű kiegészítő is.


A SIGGE balos sarokkanapé barátságos, hívogató mustárszínű szövetével, és fekete fém lábával már eleve egy hidat képez a retro és a kortárs trendek között, melyek szögletes, de mégis lágy kontúrjaiban csak tovább folytatódnak. Jól mutat fém, fa, bőr és durva szövésű díszpárnák és takarók társaságában, illetve minden olyan kiegészítő gyűrűjében, amelyek bátran vegyítik a különböző korszakokat, stílusokat. A kanapénak jól áll a tölgyszín, de a fehér, fekete, szürke és kék árnyalatok is remekül harmonizálnak vele.

 

A LARVIK bal ottomános sarokkanapé ideális nagyobb társaság fogadására. Bézs szövet huzata és natúr tömörfa lába elegáns formavilággal párosul, akár egy skandináv és olasz bútorgyár szerelemgyereke. A világos semleges szín kiválóan elbírja az erős kontrasztokat, karakteres, geometrikus mintákat, így minimál lakásokba, feketével, fehérrel és szürkével abszolút letisztult, de mégsem unalmas látványvilágot eredményez. Barátságos tapintású huzata mellé bátran társíthatunk kötött, moppos, de ugyanakkor fényes felületű lakástextileket is.

 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

Belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomámat Pécsett szereztem, korábban pedig könnyűipari mérnökként végeztem a mostani Óbudai Egyetemen, építészmérnökként a Szent István Egyetemen és színdinamikai szakmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. A könnyűiparban, ezen belül is a ruhaiparban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatom után kezdtem el dolgozni, mint belsőépítész saját tervezőirodámban immár 12 éve.

Több cégnek és újságnak vagyok szakértője, így szakmai blogom mellett rendszeresen jelennek meg cikkeim online és a nyomtatott sajtóban. Munkáim és publikációm jelentős része a HOME’N ARHITECTURE oldalon találhatóak.

Gyerekkorom óta rajongok a szép ruhákért és textikelért, a tárgykultúráért, az ízléses és rendezett környezetért. Hat éves korom óta varrok, kézimunkázom, magam tervezem, és nem egyszer meg is valósítom az engem és családomat körülvevő tárgyakat. Lételemem az értékmentés, a régi tárgyak újrahasznosítása akár eredeti pompájukban, akár új külsővel. A környezettudatos gondolkodás szintén meghatározó momentuma az életemnek. Munkám során mindig azon igyekszem, hogy a kortárs újítások megismerése és alkalmazása mellett amikor csak lehet, a múlt emlékeit is betervezzem, minél személyesebb otthont létrehozva ezzel megrendelőim számára.

Érdeklődésem szerteágazó, ezért mindegy milyen igénnyel keres fel egy-egy ügyfél, bármilyen stílusban szívesen újraálmodom otthonát, külső vagy belső életterét, tárgyait. Számomra a lényeg csupán annyi, hogy a megálmodott alkotás vagy éppen tér harmóniát sugározzon, praktikus és kényelmes legyen, és a lakója azt mondhassa, ez még több, mint amiről álmodott!

Web: www.hna-design.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Kanapé Nappali