Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándék, ami kifejezi az összetartozást - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Dobrosi Eszter Ismerd meg Esztert!

Az idei karácsony egészen különleges, de milyen is lehetne egy ilyen év után?

Ez az az időszak, amikor a nagy év végi hajtás után leülhetünk és a szeretteink körében visszatekinthetünk, hogy mi történt velünk az elmúlt 12 hónapban. Felidézhetjük a kihívásokat, melyek során végig támogattak minket és ünnepi hangulatban, együtt megemlékezhetünk ezekről. 

Kiemelt termékeink a képeken: Gloria váza, Cabora báránybőr, Face Wood szobor, Dahn lámpás, Natúr fa gyertyatartó, Vart pléd, Silvia párna, Hadar dekor lámpa, Chandler tálca, Bitz szervírozó tál A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

A karácsonyi ajándékok megválasztásánál gondoljunk bele, hogy 2020-ban mennyi mindent sikerült áthidalnunk egymás kezét fogva, és válasszunk olyan meglepetést, ami mindig ezt az összetartozást fogja jelképezni, amikor ránézünk!

Az varázslatos hangulat része az együtt töltött idő, az ünnepi fogások, a vacsoraasztal terítéke és az ajándékozás is. Utóbbi kettőhöz szeretnénk most inspirációt nyújtani az IDdesign palettájáról!

Kiemelt termékeink a képeken: Leo díszpárna, Moss pléd, Barbier komód, Venessa díszpárna, Class komód, Petri kanapé, Arc állólámpa, Clubber kanapéágy, Grid dohányzóasztal, Denise étkezőasztal A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Kiemelt termékeink a képeken: Upside Down kép, UNO komód, Blair váza, Welse gyertyatartó, Tacca dekorációs kaktusz, Rucus virágcserép, Mario ágykeret, Airplay díszpárna 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

 Ipari termék és formatervező mérnök szakon végeztem, azon belül Textil- enteriőrre szakosodtam. Az Óbudai Egyetemen és Finnországban a JAMK-on (Jyväskylä University of Applied Sciences - Industrial Product Design Engineer) tanultam.

Bár gyerekkorom óta rajongok a szép környezetért, azt hiszem, hogy a skandináv design Finnországban fertőzött meg igazán, amikor az élet minden területén megtapasztalhattam, hogy sokkal többről van szó az esztétikánál. Az északi országok formatervezésében hatalmas hangsúlyt fektetnek a funkcióra, tiszteletben tartják a környezetet, az erőforrásokat, az emberi jóllétet és leggyakrabban a természetből inspirálódnak, aminél szerintem nincs szebb vagy tisztább.

Számomra az egyik legkedvesebb feladat, a kontrasztok puhítása. Nagyon szeretem a végletekig leegyszerűsíteni a teret, és inkább a bútorokkal, kiegészítőkkel, színekkel hozom be a melegséget. A bútorok terén rajongok az egyszerű formák és a klasszikus vonalak párosításáért, de az élet minden területén szeretem a kontrasztot. Emiatt a tervezés mellett egészen más területeken is szeretek tapasztalatot gyűjteni, ami többször bizonyult már hasznosnak, például vendéglátóhelyek tervezésekor.