Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Árgarancia

Árgarancia

 

 

Az IDdesign-nál arra törekszünk, hogy mindig a legjobb árakat biztosítsuk ügyfeleink számára, így építve tovább azt a bizalmat és odafigyelést, amit bemutatótermeinkben kollégáinktól, illetve webshopunkban ügyfeleink számára biztosítunk. Célunk, hogy a magas minőség és kiszolgálás mellett a legjobb árat is mi adjuk vásárlóinknak.

Emiatt vezettük be az IDdesign Árgaranciát!

Az Árgaranciát az IDdesign kínálatában forgalmazott azonos márkájú, azonos típusú és mennyiségű termékekre lehet érvényesíteni, mely másik cégnél ténylegesen beszerezhető jelenleg.

Árgarancia érvényesítése:

Kinéztél nálunk egy terméket, de más cégnél jobb árajánlatot kaptál rá? Ebben az esetben kérjük e-mailben küldd meg részünkre a másik cég által küldött hivatalos ajánlatot, melyben egyértelműen beazonosíthatjuk hogy mely termék, mely összeállítására vonatkozik az ajánlat. Ezt követően megvizsgáljuk lehetőségeinket, és ha van rá mód kiszolgálunk a máshol kapott árajánlat alapján, amennyiben az megfelel az Árgarancia feltételeinek.

Figyelem! Az Árgarancia nem vonatkozik az összes termékre. Az Árgarancia biztosítását elsősorban kiemelt gyártóink nagy részére tudjuk vállalni. Az Árgaranciával mindig csak nyerhetsz, mert mindig a legjobb áron kaphatod meg kiválasztott termékeidet.

Az alábbi e-mail címeken várjuk jelentkezésedet:

maxcity@iddesign.hu vagy vacicorner@iddesign.hu

Az Árgarancia érvényesítésének feltételei:

  • Az Árgarancia kizárólag azonos márkájú, típusú és felszereltségű termékre érvényesíthető!
  • Az Árgarancia csak az IDdesign kínálatában forgalmazott termékekre vonatkozik.
  • A több termékből álló un. csomagajánlatok részét képező ajándék eszközökre és kiegészítőkre, szolgáltatásokra, más üzletben modell kifutás miatti akciós termékekre, valamint egyedi, nem nyilvános ajánlat keretében történő ajánlattételben szereplő árak esetében az Árgarancia nem érvényesíthető.
  • Az Árgaranciára való igényét a vásárlónak kell jeleznie.

Amennyiben úgy ítéled meg, hogy jogosult vagy az Árgarancia érvényesítésére, küldd el részünkre a máshol kapott ajánlatot, melyből beazonosíthatjuk a terméket.