Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismerd meg az AW2023 kollekciót!

A szezon trendjei

Ebben a szezonban a lakberendezési trendek középpontjában a rusztikus felületek, a természetes anyagok és minták, valamint a tompa földszínek állnak, jellegzetes kontrasztokkal vegyítve. Ezzel létrehozva azt a harmóniát, amire a mozgalmas hétköznapok követően mindannyiunknak szüksége lehet.


Játék a kontrasztokkal

A nyers anyagokkal - a fával és a természetes kővel - a puha textíliák, plüss, bouclé anyagok hoznak létre harmonikus ellenpontot. Ezekkel a változatos textúrákkal erősítve az otthon melegét és meghitt atmoszféráját. 


A merész kék

A szezon kiemelt színe a kék és annak minden árnyalata, mint a kobaltkék vagy az égszínkék. Ezekkel az erős, mégis nyugalmat árasztó túnusokkal és a fölszínek használatával izgalmas kontrasztokat teremthetsz otthonodban. Légy merész és bátran egészítsd ki megszokott környezeted az eddigiektől teljesen eltérő és meglepő dekorációkkal és gyűjtsd be a bókokat az otthonod vendégeitől.


A japandi hagyományai

A belsőépítészetben a japandi hagyományaként a világos, természetes fa ellenpontjaként a fekete színt alkalmazzuk gyakran, lendületes vonalvezetésű formákon. A végtelenbe futó párhuzamos vonalak és ívek csak ráerősítenek a stílus alapjegyeire, mint a letisztultság, a nyugalom és az egyszerűség.


Az anyagok és a fény játéka

Az olyan természetes kövek, mint a márvány, a terrakotta és a travertin még mindig erősek, és ebben a szezonban a nyersanyagokat még nyersebb, csiszolatlanabb megjelenésben találjuk meg, amely a kézzel készített és ezáltal egyedi, tökéletlen dolgokat ünnepli. Emellett üveg mintákkal és felületekkel bátran kombinálhatjuk lakberendezési dekorációinkat. Élvezd a napfény varázslatos színjátékát.

TOVÁBB AZ AW2023 KATALÓGUSRA