Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bem téri loft

2018
BEM TÉRI LOFT
Tervező: Weiner Róbert  

Az indusztriál loft stílusú lakások frissessége, laza szelleme vonzó látványt nyújt. A téglafalak nagy mértékű láthatósága egyedi érzést ad a lakásnak, és a nem rejtett vezetékes megoldás erősíti a hely indusztriális jellegét.

A fém részleteket, az ajtók, a lámpák és az egyéb fekete fém kiegészítőket egyensúlyozza a fa padlóburkolat és a többfajta szövet használata. A különféle stílusú bútorok, a színházi székek, a modern és klasszikusabb bútorok és kiegészítők ötvözése egy eklektikus, de jól összehangolt enteriőrt hoz létre. A plafonra erősített fémkalitkára emlékeztető hintaszék játékosságot csempész a térbe.

A konyak színű bőr bevonatú Shell fotel formájában is különleges darab, színében pedig tökéletesen illeszkedik a térbe, rezonálva a téglafal színével. A beltéri növények, a szőnyegek és a raklapágy otthonossá és fiatalossá teszik a teret. A külön nyíló konyha a téglafalnak, a szürke betonhatású bútornak és a padlózatnak köszönhető nagyon modern kinézete ellensúlyozva van a növényzet és a kék bársony Embrace szék által. A két kényelmes kanapé, a világos tér, a fel-feltűnő színfoltok különleges és hívogató otthonná teszik ezt a Bem téri lakást.

TÖBB KÉP