Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ágyazható kanapék kis lakásba - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Hujber-Nagy Aletta Ismerd meg Alettát!

Az ágyazható kanapék vagy vendégágyak jelenléte nagyon fontos azokban a lakásokban, ahol a lakás kis mérete miatt nem fér el külön nappali és külön vendégszoba, vagy éppenséggel külön nappali és külön szülői hálószoba.

Sokan persze azt hihetik, hogy egy kinyitható kanapén nem lehet kényelmesen, életvitelszerűen aludni, de egyrészt az ágyazható kanapék évről évre egyre kényelmesebbek, másrészt a rossz alvók esetében minden kényelmetlenséget orvosolhat egy ágyfeltét, amit a kinyitott kanapénkra tehetünk pluszban. Nyitott állapotban tehát felettébb praktikusak, becsukott állapotban pedig kimondottan kis helyigényűek, csinosak és tetszetősek a most bemutatásra kerülő darabok.

 

CUBED kanapéágy

A Cubed kanapéágy kellemes, megnyugtató fakózöld színe és lágyan szögletes formavilága jó kombinációnak bizonyulhat olyan modern lakásokban, ahol a minimalizmustól el kívánnak rugaszkodni, és természetközeli hatást szeretnének elérni.

Kimondottan kis mérete, kompakt formája lehetővé teszi, hogy összecsukott állapotban sok hely maradjon szabadon a környezetében. A kanapé szürkével, mustársárgával, gyapjúval, szőrmével és fával kombinálva barátságos, természetes hatást eredményez.

Kiemelt termékeink a képeken: Cubed kanapéágy A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

 

UNFURL ágyazható kanapé

Az Unfurl kanapéágy vidám sárga színe szinte kívánja a kontrasztokat és fiatalos megoldásokat. A kanapé a támlájának egyszerű ledöntésével válik fekvőhellyé, így szinte minimálisan nő meg terjedelme a kinyitás során.

Kellemesen ívelt formavilágához remekül passzolnak a kimondottan szögletes társbútorok, a mintás kiegészítők és a fényes felületek. További sárga árnyalatokkal, némi arannyal, feketével, fémmel, durva szövésű textilekkel kiegészülve jópofa összképet kapunk.

Kiemelt termékeink a képeken: Unfurl kanapéágy A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

ZEAL ágyazható kanapé

Az előző két kanapéval ellentétben a Zeal egyszemélyes. Lefekvéskor elegendő a párnát eltávolítani róla, a két karfa részt lehajtani és az ágy máris készen áll. Kecses lábai, enyhén ívelt formája nagyon mutatóssá teszi.

Kimondottan megnyugtató világoskék színe sötétebb, de szintén visszafogott kék, barna és szürke árnyalatokkal, fával, szőrmével, gyapjúval, íves tárgyakkal kombinálva nagyon meghitt lakrészt eredményez.

Kiemelt termékeink a képeken: Zeal ágyazható kanapé A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.
 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

Belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomámat Pécsett szereztem, korábban pedig könnyűipari mérnökként végeztem a mostani Óbudai Egyetemen, építészmérnökként a Szent István Egyetemen és színdinamikai szakmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. A könnyűiparban, ezen belül is a ruhaiparban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatom után kezdtem el dolgozni, mint belsőépítész saját tervezőirodámban immár 12 éve.

Több cégnek és újságnak vagyok szakértője, így szakmai blogom mellett rendszeresen jelennek meg cikkeim online és a nyomtatott sajtóban. Munkáim és publikációm jelentős része a HOME’N ARHITECTURE oldalon találhatóak.

Gyerekkorom óta rajongok a szép ruhákért és textikelért, a tárgykultúráért, az ízléses és rendezett környezetért. Hat éves korom óta varrok, kézimunkázom, magam tervezem, és nem egyszer meg is valósítom az engem és családomat körülvevő tárgyakat. Lételemem az értékmentés, a régi tárgyak újrahasznosítása akár eredeti pompájukban, akár új külsővel. A környezettudatos gondolkodás szintén meghatározó momentuma az életemnek. Munkám során mindig azon igyekszem, hogy a kortárs újítások megismerése és alkalmazása mellett amikor csak lehet, a múlt emlékeit is betervezzem, minél személyesebb otthont létrehozva ezzel megrendelőim számára.

Érdeklődésem szerteágazó, ezért mindegy milyen igénnyel keres fel egy-egy ügyfél, bármilyen stílusban szívesen újraálmodom otthonát, külső vagy belső életterét, tárgyait. Számomra a lényeg csupán annyi, hogy a megálmodott alkotás vagy éppen tér harmóniát sugározzon, praktikus és kényelmes legyen, és a lakója azt mondhassa, ez még több, mint amiről álmodott!

Web: www.hna-design.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Hálószoba Kanapé