Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karácsony


Karácsonyi kollekcióink:

 

 

Karácsonyi ajándékötletek az IDdesign-tól:
 

 

AJÁNDÉKÖTLETEK 10.000 FT ALATT

 

 

AJÁNDÉKÖTLETEK 20.000 FT ALATT

 

 

AJÁNDÉKÖTLETEK 50.000 FT ALATT

 


Kapcsolódó cikkeink:
 

Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK HÖLGYEKNEK
Ha a tökéletes ajándékot keresed az édesanyádnak, húgodnak/nővérednek vagy feleségednek összegyűjtöttünk neked számos ajándékötletet, mely megkönnyítheti a keresést ezek megtalálásához.
Tovább olvasom
Karácsony
AJÁNDÉKÖTLETEK FÉRFIAKNAK
A tökéletes ajándékot keresed a férfinak, akit úgy szeretsz? Mi találtunk számodra néhány jó ajánlatot, ami inspirációt adhat neked a vásárlás előtt!
Tovább olvasom
Karácsony
2020-AS KARÁCSONYI TRENDEK
Amikor előkerülnek a karácsonyi díszek otthonunkban, jókedv és különleges érzések fognak el bennünket. Minden évben újabb trendek jelennek meg, amelyek lehetőséget nyújtanak az otthon dekorálására.
Tovább olvasom

 

Karácsony
STÍLUSOS KARÁCSONYI ASZTAL
A karácsonyi asztal a meghitt pillanatok központja, ahol közös vacsorákat tartunk, beszélgetünk, ajándékozunk szeretteinkkel. Függetlenül attól, hogy hűséges követője vagy a hagyományoknak – a karácsonyi asztal segít megteremteni a tökéletes hangulatot.
Tovább olvasom
Karácsony
4 DIY ÖTLET KARÁCSONYRA

Nincs karácsony ünnepi dekorációk nélkül! Ez az időszak megfelelő arra is, hogy a nappalidban, meghitt karácsonyi zenék és a mézeskalács illata mellett kiéld a kreativitásod is
Tovább olvasom
Karácsony
AUTUMN-WINTER KOLLEKCIÓ 2020
Az IDdesign Autumn Winter 2020 kollekció a skandináv életmódon és természeten alapszik.A szezon legfontosabb jellemzői a minimalista egyszerűség, a funkcionalitás és a kézműves technikákkal kidolgozott aprólékos részletek.
Tovább olvasom