Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerti trendek 2021 - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Hujber-Nagy Aletta Ismerd meg Alettát!

Az elmúlt évek trendjei alapján elmondható, hogy a külső és belső terek dizájn szempontjából összemosódnak. A kültéri bútorok ugyanolyan mutatósak, praktikusak, mint beltéri társaik, de ami a jó hír, hogy a kerti bútorok még az időjárásnak is ellenállnak. Nem is lehetne ez jobb hír a trend és a kert szerelmeseinek most, hogy jó ideje csak az otthonunkban élhetjük ki magunkat igazán.

Kiemelt termékeink a képeken: Seri kerti asztal, szürke kerámia lappal, Minos kerti szék, szürke, Hydra kerti asztal, fekete, Portio szék, fekete, Horizon napzóágy, szürke A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Az új trendeknek megfelelően a dizájn, a szín és a forma szempontjából is az otthonunkhoz igazíthatóak kerti bútoraink, és hogy tovább fokozzuk az élményt, egyre több olyan kültéri kiegészítő is kapható az üzletekben, amely még otthonosabbá teszi a kinti létet. Egy buli hangulatot sugárzó babzsák vagy puff, egy óriási váza, egy mobil kandalló vagy épp zsúrkocsi, és természetesen a lakástextilek, azaz ez esetben inkább kültéri textilek, szőnyegek és díszpárnák is mind-mind a kényelmünket és megelégedésünket szolgálják.

Kiemelt termékeink a képeken: Flogan zsúrkocsi, eukalipsztus , Arctic kerti gáz kandalló, Selva szék, fekete, Cambo kültéri babzsák, világos okker, Cleo puff, szürke, Arkona kerti kandalló A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

A maximális relax élmény érdekében a színektől sem kell eltekintenünk a kertünkben. Idén a fáradt kékek, zöldek, vörösek és okkerek is kényeztethetnek minket és szemeinket, de természetesen a szürke árnyalatok, a fekete, a fehér, a fa és a rattan különböző árnyalati is terítéken vannak.

Kiemelt termékeink a képeken: Ella kerti szék, okkersárga, Cunio kerti asztal, 210cm, Selva szék, borvörös, Milford kerti asztal, D120cm, Milana kerti fotel, zöld, Portio kerti szék, zöld A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Az idei év tovább bővelkedik újításokban a mobil bútorok terén is. Álljon itt példaként ez a kerti heverő, ami lehet két fotel dohányzóasztallal, két fotel étkezőasztallal, háromszemélyes kanapé vagy éppen nyugágy, dönthető fejtámlával. És mindez rakásolható is, tehát igen kis helyen elhelyezhető, mikor épp nincs szezonja!

Kiemelt termékeink a képeken: Bragno kerti bútor szett, Kanva párna, multicolor, Liba váza, barna, A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Végül pedig jó hír a medencék és stégek szerelmeseinek! Az IDdesign kínálatában szereplő kerti székek már úszni is tudnak! Most már csak magunkra és szeretteinkre kell vigyáznunk.

Kiemelt termékeink a képeken: Copenhagen kerti szék, fehér, Portio kerti szék, fekete ,Cannes kerti szék, zöld, Selva kerti szék, fekete A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

 

ISMERD MEG AKTUÁLIS SZAKÉRTŐNKET:

Belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomámat Pécsett szereztem, korábban pedig könnyűipari mérnökként végeztem a mostani Óbudai Egyetemen, építészmérnökként a Szent István Egyetemen és színdinamikai szakmérnökként a Budapesti Műszaki Egyetemen. A könnyűiparban, ezen belül is a ruhaiparban szerzett 10 éves szakmai tapasztalatom után kezdtem el dolgozni, mint belsőépítész saját tervezőirodámban immár 12 éve.

Több cégnek és újságnak vagyok szakértője, így szakmai blogom mellett rendszeresen jelennek meg cikkeim online és a nyomtatott sajtóban. Munkáim és publikációm jelentős része a HOME’N ARHITECTURE oldalon találhatóak.

Gyerekkorom óta rajongok a szép ruhákért és textikelért, a tárgykultúráért, az ízléses és rendezett környezetért. Hat éves korom óta varrok, kézimunkázom, magam tervezem, és nem egyszer meg is valósítom az engem és családomat körülvevő tárgyakat. Lételemem az értékmentés, a régi tárgyak újrahasznosítása akár eredeti pompájukban, akár új külsővel. A környezettudatos gondolkodás szintén meghatározó momentuma az életemnek. Munkám során mindig azon igyekszem, hogy a kortárs újítások megismerése és alkalmazása mellett amikor csak lehet, a múlt emlékeit is betervezzem, minél személyesebb otthont létrehozva ezzel megrendelőim számára.

Érdeklődésem szerteágazó, ezért mindegy milyen igénnyel keres fel egy-egy ügyfél, bármilyen stílusban szívesen újraálmodom otthonát, külső vagy belső életterét, tárgyait. Számomra a lényeg csupán annyi, hogy a megálmodott alkotás vagy éppen tér harmóniát sugározzon, praktikus és kényelmes legyen, és a lakója azt mondhassa, ez még több, mint amiről álmodott!

Web: www.hna-design.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Kültéri bútor