Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Köszönöm, én ma ágyban maradok - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: Dobrosi Eszter Ismerd meg Esztert!

A téli előkészületekhez illő örökzöld slágerek szerzői valószínűleg nem az idei évre gondoltak, amikor papírra vetették a jól csengő sorokat. 2020 ugyanis minden eddig megszokott ünnepi készülődéstől eltér, de szerencsére ettől még egészen meghitt környezetet varázsolhatunk az otthonunkba.

A skandináv design szerelmesei jól tudják, hogy a letisztult lakberendezési stílust a hófedte természet inspirálta, innen a tiszta és világos alap, amit nem félnek élénk színekkel és izgalmas mintákkal bolondítani. Bár nálunk a hó még várat magára, a meghitt hangulat megteremtéséhez minden eszköz a rendelkezésünkre áll. Ehhez szeretnénk most ihletet adni az IDdesign kollekciójából.

Kiemelt termékeink a képeken: Pobourg szervírozó tál, borvörös , leopárd mintás, szürke ,Club borospohár szett, Flower szobor, Kínáló tál szett, Arália levél, Spiga villa, Spiga kés

A tél közeledtével minden évben megjelennek a legfrappánsabb reklámok és velük együtt az ámulatba ejtő, karácsonyi pompába öltöztetett enteriőrök, amelyek láttán nem csak a design szerelmeseinek indul el a fantáziája.

Idén eljött az idő, hogy feldobjuk a lassan egy éve magára hagyott díszeket rejtő dobozunkat, amihez az IDdesign kínálatában izgalmas darabokat találunk.

Kiemelt termékeink a képeken: Pobourg szervírozó tál, okkersárga, Flower szobor, Esbern díszpárna, Báránybőr díszpárna , Rith szőnyeg, Sarona párna, Allure párologtató  A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Kiemelt termékeink a képeken: Leo pléd, Duncan váza, Sava művirág

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

 Ipari termék és formatervező mérnök szakon végeztem, azon belül Textil- enteriőrre szakosodtam. Az Óbudai Egyetemen és Finnországban a JAMK-on (Jyväskylä University of Applied Sciences - Industrial Product Design Engineer) tanultam.

Bár gyerekkorom óta rajongok a szép környezetért, azt hiszem, hogy a skandináv design Finnországban fertőzött meg igazán, amikor az élet minden területén megtapasztalhattam, hogy sokkal többről van szó az esztétikánál. Az északi országok formatervezésében hatalmas hangsúlyt fektetnek a funkcióra, tiszteletben tartják a környezetet, az erőforrásokat, az emberi jóllétet és leggyakrabban a természetből inspirálódnak, aminél szerintem nincs szebb vagy tisztább.

Számomra az egyik legkedvesebb feladat, a kontrasztok puhítása. Nagyon szeretem a végletekig leegyszerűsíteni a teret, és inkább a bútorokkal, kiegészítőkkel, színekkel hozom be a melegséget. A bútorok terén rajongok az egyszerű formák és a klasszikus vonalak párosításáért, de az élet minden területén szeretem a kontrasztot. Emiatt a tervezés mellett egészen más területeken is szeretek tapasztalatot gyűjteni, ami többször bizonyult már hasznosnak, például vendéglátóhelyek tervezésekor.