Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Közönségkedvenc étkezőasztalok és székek 2019 - Lakberendezés blog

Cikksorozatunk 3. részében az étkezőbe lépünk át, megnézzük melyek azok az étkezőasztalok és székek, melyeket vásárlóink legjobban kedveltek a 2019-es évben.

Korábban már megnézhettük a legnépszerűbb kanapékat és foteleket is, melyeket ha még nem láttál érdemes megtekintened, hiszen akik most készülnek otthonuk berendezésére, számukra nagy segítség lehet ez a termékajánló sorozatunk.

A képekre kattintva a kapcsolódó termékek adatlapjára kerülhetsz!

Stockholm étkezőasztal

A Stockholm étkezőasztalt azért is szeretik olyan sokan, mert sok kiegészítő terméke van. Rendelhetsz étkeződbe hozzá illő padot, komódot, akár bárasztalt is. Ha lakásod a letisztult formákat követi, akkor választhahod nappalidba a dohányzóasztalát, hálódba lámpaasztalát, dolgozószobádba pedig az íróasztalát. Ugye mennyi lehetőséget tud nyújtani?

Biztos lehetsz abban is, hogy ha az ünnepek során összegyűlik a család, akkor mindenki kényelmesen helyet tud majd foglalni, hiszen tudsz rendelni kiegészítőlapokat is hozzá. Természetesen tudjuk azt is, hogy nem mindenkinek fér be az étkezőjébe egy 2 méteres asztal, viszont a Stockholm már 160-as méretben is rendelhető. A lapokkal 90 cm-el tudod megnövelni az asztalodat. Nincs is annál kellemesebb, mint egy szép nagy asztalnál a családdal ünnepelni és finom ételeket kóstolni.

 

KÖR alakú asztalok

A kisebb méretű körasztalok továbbra is népszerűek, hiszen kisebb étkezőkbe is nagyszerű választás lehet. Az első képen az Ibiza asztal látható, fehér selyemfényű lakkozott asztallappal. Az utolsó a Becky üveg asztal,ahogy a neve is elárulja TSG üveg asztallappal rendelkezik, lába pedig krómozott. Középen pedig a 2019-es év egyik újdonsága a Tarifa asztal, mely márvány asztallapjával sok ügyfelet elvarázsolt már és így könnyedén a körasztalok dobósai közé került.

 

PASSO étkezőasztal

Egy újabb bővíthető étkezőasztal, mely már magában tartalmazza a kiegészítőlapokat is. Szintén ebben az évben került be kínálatunkba, ennek ellenére nagy érdeklődés van iránta. Asztallapja kerámia, alap mérete 200 cm, kinyitva pedig 3 méteressé bővíthető. Mindenképp érdemes megnézned, ha különleges darabot szeretnél választani otthonodba.

 

BESS étkezőasztal

A BESS étkezőasztal letisztult formavilágával minden enteriőrbe beilleszthető. Egyszerű, mégis nagyon elegáns bútordarab. Klasszikus skandináv hangulatot idéz, ugyanakkor nem csak skandináv stílusú szobába passzol. Három fajta színvariációban, 220 cm hosszú, illetve bővíthető verzióban is rendelhető. A BESS bútorcsalád többi elemével remekül kombinálható.


A LEGKEDVELTEBB ÉTKEZŐSZÉKEINK

Nem teljes az étkezőnk székek nélkül. Nézzük meg tehát, hogy a már kiválasztott új vagy jelenlegi asztalunkhoz milyen szék kerüljön. Az egyik legtöbb darabszámú eladott termékeink az étkezőszékek, és ebből kínáljuk a legtöbb variációt is. Érdemes tehát ezt a kategóriát is átnézned, ha tervben van a étkeződ bútorainak frissítése. Biztosak vagyunk abban, hogy ennyi termék között Te is megtalálod majd a kedvencedet! 

 

Batilda

 

OMG

 

Nora

 

Brit

 

Embrace

 

Nova

Tartalomhoz tartozó címkék: Étkező