Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Őszi trendek 2019 - Lakberendezés blog

2019 ősze rengeteg újdonságot hoz a lakberendezés világában.

A hangsúly már nem csak a design bútorokra és azok egyes stílusaira éleződik ki, hanem a vizuális összképre is: az otthon legyen családias, otthonos és praktikus, a tereket pedig használjuk ki adottságaiknak megfelelően a lehető legjobb módon. Nem csak az a fontos, hogy a bútor legyen megfelelően kiválasztva, de azt tegyük egységessé kiegészítőkkel (mint dekoráció, tükrök, szőnyeg) saját ízlésünknek és az adott enteriőrnek megfelelően.

Az IDdesign 2019-es őszi trendjét egy szóban foglalhatjuk össze: megújulás. Valami más, valami új születik, így a lakberendezésben lehetünk bátrabbak, tervezhetünk olyat, ami kicsit más, kicsit erőteljes, miközben a régi hagyományos stílusból is megtartjuk a számunkra kedves részleteket.

De nézzük mik is ezek a stíluscsoportok, amikre készülhetünk ősszel!

 


A megkérdőjelezhetetlen skandináv design: 
az örök és időtálló.
Ez a stílusirányzat az, ami magába foglalja a természetes anyagok használatát, a dán kézműves munka hagyományát.
Fő jellemzői 2019 őszére: halszálkaminta, finom vonalak, gőzzel hajlított fa, mint új fakezelési technika.
A halszálkaminta népszerűbb lesz, mint valaha - és mindenhol megjelenik: bútorokon, felületeken, de még a textileken is!

 

Az új klasszikus életérzés: erre a formabontó stílusra támaszkodik a 2019-es őszi trend, amivel egy dekadens és luxus életstílust vezethetünk be otthonunkba!
Fő jellemzői: természetes formák, bársony, kordbársony, a mustársárga és rozsdavörös, mint szín, kerámia kiegészítők, sötétebb színek, mint a dió.
Az organikus formák egyfajta design nyelvezetként fognak funkcionálni az életterekben, amit a bársony anyag vegyítésével fogunk tudni a legjobban kifejezni.
A kordbársony már a divatvilágban is az idei egyik legnépszerűbb trend, őszre pedig a lakberendezés világába is megérkezik.
Hatalmas méretű bútorokon, puffokon, szőnyegeken, párnákon és lakás kiegészítőknél is vissza fog köszönni ez az anyag, és valami teljesen frisset, újat hoz majd a lakberendezésbe.

 

 

És mi a legjobb az egészben? Ezt a két őszi stílust akár vegyítheted is, mivel egymás mellett állják meg helyüket leginkább, tökéletesen kiegészítik egymást és összhangba hoznak bármilyen enteriőrt.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Étkező Kanapé Nappali