Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Scott bőrkanapé - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője: a GRID Enteriőr Ismerd meg Esztert és Emesét!

Immár harmadik hónapja nézünk szét az IDdesign bemutatótermében kicsit más szemmel, azt keresve, hogy mely termékeket ajánlanánk a legszívesebben másoknak és melyek szólítanak meg minket az adott hónapban.

Ebben a hónapban egy bőr sarokkanapéra esett a választásunk. Ez a garnitúra a Scott fantázianevet kapta. A név és az anyagválasztás is egy “férfias” darabra utal. Eljátszottunk a gondolattal, hogy kinek lehet ez megfelelő bútor és milyen kiegészítőket választanánk mellé.

Kiemelt termékeink a képeken: Scott sarokkanapé, Azalea felnyitható dohányzóasztal, fekete/tölgy, Moon asztali lámpa, füstüveg, Evora párna, sötétszürkeRona pléd, szürke A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Kiemelt termékeink a képeken: Scott sarokkanapé, Barnsley dohányzóasztal, füstüveg, Moon párna, bézsPaz fotel, feketeSeaford asszimetrikus könyvespolcMultiple Time falióra A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Számunkra Scott jövendőbeli gazdája tágas nappalival rendelkezik, szeret hosszan elidőzni a kényelmes bútoron. Néha egy hosszú nap után filmnézés közben párjával elszenderül. Szereti az eleganciát, az időtálló darabokat és a tisztaságot, ezért választja a bőr kárpitot. Gyakran fogad vendéget akik kényelmesen elférnek ezen a kanapén.

Kiegészítők tekintetében a fekete- fehér szürke tárgyak tetszettek nekünk a legjobban hozzá, de megnéztük mi történik akkor, ha Scott egy hölgy nappalijába kerül. Az igazat megvallva mindkét esetben megállta a helyét. :)

Kiemelt termékeink a képeken: Scott sarokkanapé, Barnsley dohányzóasztal, füstüveg, Love dohányzóasztal, tölgyCabora báránybőr, fehérOpen Grid gyümölcskosárSooji tányér, rózsaszín A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.
 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

GRID: Bertóty Eszter (enteriőrtervező) és Bunyik Emese (építész)

Több, mint 10 éve foglalkozunk lakásbelsők, irodák, vendéglátóhelyek tervezésével, a megvalósulási folyamat ellenőrzésével. Mindketten a saját cégünket irányítjuk és próbáljuk szebbé és jobban felhasználhatóvá tenni az ügyfeleink környezetét.

Tavaly hoztuk létre közös online Enteriőrtervező kurzusunkat azzal a céllal, hogy egy gyakorlati tudást adó, mindenki számára elérhető tanfolyamot készítsünk a szakma iránt érdeklődőknek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Nappali