Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SUMMER DREAMS 2019

A 2019 tavasz-nyári katalógus címe a Summer Dreams, melynek minden új darabja egyfajta önkifejezést sugall, egyediek és bátrak. Előrehozza a 2020-as lakberendezési trendet, mely egyre inkább a földi anyagokhoz való visszatérésre ösztönöz és a különleges, egyedi, kicsit szokatlan formák idealizálására.

Az Art Deco, a Vabi-szabi, a Glam és a 90-es évek stílusa fonódik egybe ezeknél a kiegészítőknél, mely ugyanúgy igaz a formákra és a színekre is. Anyaghasználatukat tekintve így az üveg, az agyag a kézműves kerámia, a kő, sőt, még az újrahasznosított anyagok is szerepet kapnak, esztétikai jellemzőik pedig magukba foglalják az aszimmetriát, a keménységet és az egyszerűséget.

A 2019-es nyári kollekció 5 inspiráló témával érkezik hozzánk melynek főbb színei a pasztell (rózsaszín, kék) és a földi színek (barna, agyagszín, narancssárga) lesznek, ezekkel ösztönözve minket rá hogy kicsit kilépjünk a megszokottból és a trendiből, ehelyett merjünk kockáztatni és otthonunk dekorálása során kilépni komfort zónánkból. 

Lapozd át Summer Dreams katalógusunkat.