Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerelemünneplés otthon - IDdesign Inspirációk

Az IDdesign Inspirációk aktuális szakértője Balázs Lilla, enteriőr tervező. Ismerd meg Lillát!

Közeleg a szerelmesek ünnepe , idén viszont a kevesebb program lehetőség miatt az otthonotok melegében is igazán meghitt pillanatokat élhettek át, például eltölthettek kedveseddel egy romantikus estét ezen a Cosy kanapén.

Kiemelt termékeink a képeken: Cosy kanapé, borvörös, Cupid lámpaasztal, vörösréz, Havanna szőnyeg, lila, Venessa párna, borvörös, Hedmark párna, piros, Veronica párna, D40, Szegfű művirág, málya A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

Őszintén szólva soha nem voltam híve a Valentin napnak. Úgy gondolom nem kell ahhoz egy napot kijelölni az évben, hogy kifejezett figyelmet szenteljünk a párunknak, de ha lazán fogjuk fel, akkor ez egy csodás nap lehet.

Számomra ezek azok a programok, amik a gyerekek mellett is, (mármint mikor már alszanak :)) az év bármely napján kicsit különlegesebbé tehetik az együtt töltött időnket otthon:

sorozatmaratonozás bekuckózva a kanapén

házi wellnessezés a fürdőkádban egy üveg pezsgő társaságában

közös főzőcskézés

Nálatok hogy telik a Valentin nap?

Kiemelt termékeink a képeken: Cosy kanapé, borvörös, Sunmoon dohányzóasztal szett, bronz, Cupid lámpaasztal, vörösréz, Havanna szőnyeg, lila, Venessa párna, borvörös, Lila kerámia váza, Veronica párna, D40, Cherry szobor A képeken szereplő további terméket az oldal alján találod meg.

 

ISMERD MEG AZ ENTERIŐR TERVEZŐJÉT:

 

Balázs Lilla vagyok, enteriőr tervező, korábban a Balilla ékszermárka alapítója. Londonban, a London College of Fashion-ben tanultam a tervezés csínját bínját, ott szereztem az alap- és a mester diplomámat is ruha-textil és divatkiegészítő tervezés szakokon. Diploma kollekciómmal megnyertem az egyik legnevesebb Brit textil-szakmai díjat, a Hand&Lock Prize-t.

Kiegészítő tervezőként munkáim megjárták számos hazai és külföldi divatmagazin hasábjait, amik közül legnagyobb büszkeségem a Brit Vogue-ban való szereplés. Tóth Gabitól kezdve Ördög Nórán, Debreczeni Zitán és Dukai Reginán át Zsédáig rengetegen viselték ékszereimet.

A színek és formák harmóniájának megteremtetése számomra ösztönös, amelynek a kiteljesítésére újabb és újabb utakat keresek. Így jött a lakberendezés, a belsőépítészet, az új szerelem. Az ilyen fokú szenvedélynek pedig nem lehet megálljt parancsolni. Immár számtalan átalakítás, újraálmodott otthon, étterem, iroda és magánklinika tervezése áll mögöttem, előttem pedig remélem még sok-sok lakás, ház, üzlettér, fészek és kuckó.

A Balilla stílus az egyediség és a stílusosság kereszteződésében születik. Letisztult, sokszor eklektikus játékosságával frissességet, lendületet és harmóniát visz minden térbe.

Weboldalam címe: balillainteriors.com