Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Találd meg kedvenc kiegészítőidet a leárazásban! - Lakberendezés blog

2020. 01. 13. 13:58:11

A SALE keretén belül számos kiegészítőt kedvezményes áron vásárolhatsz meg. Az előző cikkünkben már kiemeltünk nektek pár terméket a SALE Dekorációk, Konyhai kiegészítők, és Textilek közül, most pedig megnézhetitek a további SALE kategóriák kiemelt termékeit.
 

Lámpák

Környezetünkről látás útján szerezzük a legtöbb információt, s ehhez nélkülözhetetlen a fény. A szabadban nappal „korlátlan” mennyiségű természetes fény áll rendelkezésünkre, de lakásunkban mesterséges fényforrásokat kell alkalmaznunk. A fő fényforrások mellett gyakran helyi és kiegészítő dekorációs világítást is alkalmazunk, mely kifejezetten hangulatkeltő.

 

Képek, tükrök, órák

Néhányan művészetnek hívják, mások csak dísznek, dekorációnak. Bármelyik is, ezek a képek, tükrök és órák egytől egyig különlegesek, éppen ezért nincs két egyforma darab. Az IDdesign képek, tükrök és órák széles választékát kínálja.

 

Szőnyegek

Egy puha, meleg szőnyeg a kanapé vagy az étkezőasztal alá, és máris kellemesebb a helyiség összképe. Az egyszínű szőnyeg harmóniát sugall, a színes szőnyegek pedig élénkítik a szobát. Bizonyára mindenkinek van elképzelése arról, mi illik otthonába, mi az inspirációs ötleteinkkel pedig szeretnénk elősegíteni a választást.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Dekorációk