Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismerd meg a Linie Design-t - Lakberendezés blog

A Linie Design filozófiája:

„A gyönyörű dolgok ragadnak meg minket. Skandináv gyökereink határozzák meg gondolkodásunkat. A minőség és szépség az alapja mindennek, amit teszünk, és folyamatosan kutatunk új anyagok, módszerek, minták és ötletek után. Célunk, hogy szépséggel töltsük meg az otthonokat az egész világon. Ezért gyönyörű szőnyegeinket az esztétikum, a minőség és a rendkívüli funkcionalitás jellemzi. A professzionalizmus, az őszinteség, elkötelezettség és ügyfélközpontúság a kulcsszavaink.”

 

Bemutatkozás: 

A dán Linie Designt 1980-ban alapították, Skandináviában az -amúgy Indiában- kézzel szőtt szőnyegek legnagyobb gyártójaként és kereskedőjeként ismert. Kollekcióját a modern design, elegáns színek, minőségi anyagok és kézi munka jellemzik. Elismert dán tervezők és indiai kézműves mesterek munkái ezek a szőnyegek, akik tudásukat generációkon át tökéletesítették.

A Linie Design szőnyegei több mint 60 országban számítanak a legnépszerűbb termékeknek. A népszerűségüket a minőségen felül a verhetetlen áruknak köszönhetik.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelmi előírásokra, az emberi jogok tisztelésére és az egészség védelmére. Tagja a Care & Fair európai szőnyegkereskedelem világméretű iparági kezdeményezésének,  melynek célja az illegális gyermekmunka elleni harc, valamint az indiai, nepáli és pakisztáni szőnyegcsomózók és családjaik életkörülményeinek javítása.

A kezdeményezés részeként a Linie Design 2008 óta egy indiai iskolának teljes körű anyagi támogatást nyújt, így 350 diáknak ad lehetőséget egy biztonságosabb jövőre. Ezen felül 2002 óta az anyák és a nővérek is lehetőséget kapnak, hogy a Linie Design iskolában írást, olvasást és matematikát tanulhassanak, ezen felül megtanítják őket varrni, amely lehetőséget biztosít számukra, hogy az elkészült termékeiket értékesítsék vagy azokat egyéb módon felhasználhassák.
 

Designerek:

Kim Naver, Marie-Louise Rosholm, Lea Brisell, Urd Moll Gundermann, Bodil Jerichau, Hanne Kortegaard, Pernille Folcarelli, Helene StenkJer Iversen, Gitte-Annette Knudsen

Válogass a több száz szőnyegünk között a weboldalon, vagy látogass el bemutatótermünkbe ahol számos szőnyeget élőben is megtekinthetsz, illetve a szőnyegmintákat is áttekintheted a könnyebb választáshoz!

 

Böngéssz a kategóriák között:

 

GYAPJÚ SZŐNYEGEK

 

VISZKÓZ SZŐNYEGEK

 

KEVERT SZÁLAS SZŐNYEGEK

 

BŐR SZŐNYEGEK

 


Csatlakozz az ID-közösséghez!

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon és Instagramon, így naponta megtudhatod, mit történik az üzletünkben, elsőként értesülhetsz a legújabb termékekről, akciókról, a legfrissebb trendekről, valamint megismerheted gyártóink teljes kínálatát!

Tapasztalataid, javaslataid bátran oszd meg velünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szőnyegek