Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szőnyegek

2020. 06. 11. 00:00:00

Különböző stílusok, melyben mindenki megtalálhatja a kedvenc szőnyegét.

2020. 06. 10. 00:00:00

„A gyönyörű dolgok ragadnak meg minket. Skandináv gyökereink határozzák meg gondolkodásunkat. A minőség és szépség az alapja mindennek, amit teszünk, és folyamatosan kutatunk új anyagok, módszerek, minták és ötletek után. Célunk, hogy szépséggel töltsük meg az otthonokat az egész világon. Ezért gyönyörű szőnyegeinket az esztétikum, a minőség és a rendkívüli funkcionalitás jellemzi. A professzionalizmus, az őszinteség, elkötelezettség és ügyfélközpontúság a kulcsszavaink.”

2020. 06. 05. 13:02:00

Amennyiben tanácstalan vagy a frissen vásárolt szőnyeg ápolásával és tisztításával kapcsolatban, az alábbi cikkünk nagy segítséget nyújthat számodra. Mielőtt nekiállunk a tisztításnak, szükséges figyelembe vennünk, hogy milyen anyagú a szőnyegünk, hiszen ez nagyban befolyásolja a kezelhetőséget és a tisztítás módját.

2020. 05. 25. 21:40:32

Itt egy nagyszerű útmutató ahhoz, hogyan dekoráld otthonod egy szőnyeg segítségével. A szőnyegek hozzájárulnak az otthoni hangulat megteremtéséhez és saját személyiségünk kialakításához. Pontosan azokkal a színekkel, formákkal és anyagokkal játszhatunk melyek számunkra legjobban tetszenek. A megfelelő szőnyeg kiválasztásakor sok szempontot szükséges figyelembe venni, így a könnyebb választáshoz hoztuk most el nektek az alábbi útmutatónkat.